Hvordan bruger jeg som studerende Global Navigation-menuen?

Global Navigation-menuen er placeret til venstre på hver side i Canvas. Global Navigation-links giver hurtig adgang til ofte benyttede Canvas-funktioner. Disse links giver samlet adgang til alle dine kurser. Standard-links inkluderer Oversigt, Kurser, Grupper, Kalender, Indbakke, Brugerkonto og Hjælp.

Afhængig af din brugerrolle og institutionskontos indstillinger, kan andre links forekomme i Global Navigation-menuen.  

Bemærk: Din instruktør kan vælge at vise en anden skrifttype for et eller flere af dine fag. Når du ser disse fag, vises menuen Global navigation i den samme skrifttype.

Se Konto

Se Konto

For at se dine brugeroplysninger skal du klikke på Konto (Account)-linket. En menu vil udvides og vise links for adgang til din profil, brugerindstillinger, meddelelsesindstillinger, personlige filer og ePortfolios (hvis aktiveret). Hvis din institution har aktiveret Profiller, kan du åbne din profil.

Du kan også bruge Konto-linket til at logge ud af Canvas.

Vis Oversigten

Oversigten er den første side, der vises efter du logger ind på Canvas. Oversigten kan ændres til fagvisning, listevisning eller nylig aktivitetsvisining og viser notifikationer for alle Canvas-fag.

Se Kurser

Se Kurser

For at se dine kurser, skal du klikke på Kursus (Courses) linket [1]. Menuen Fag viser din liste over favoritfag, eller hvis du ikke har valgt nogen favoritfag, så viser menuen aktuelle fag, du er tilmeldt i. Hvis et kursus inkluderer semeterdatoer, vil navnet på semestret forekomme som en del af kursuslistningen.

For at se et kursus skal du klikke på kursusnavnet [2]. For at brugertilpasse din kursusliste eller for at se alle dine Canvas kurser skal du klikke på Alle Kurser linket [3].  

Se Grupper

Se Grupper

Hvis du er tilmeldt Grupper kan du se dine grupper via Gruppe-linket [1]. En menu vil udvides og vise alle de grupper, som du er tilmeldt.

For at se en gruppe skal du klikke på navnet for gruppen [2]. For at alle dine grupper, klik Alle Grupper (All Groups) linket [3]

Bemærk: Grupper kan ikke blive tilpasset i rullemenuen.

Se Kalender

For at se din Kalender, skal du klikke på Kalender (Calendar) linket.

Se Indbakke

For at se din konversationsindbakke, skal du klikke på Indbakke (Inbox) linket. Konversationer er beskedsystemet i Canvas, hvor du kan kommunikere med andre brugere i dit kursus. Antallet af nye beskeder er vist som en del af Indbakke-ikonet.

Vis historik

Vis historik

For at se din seneste sidevisningshistorik for fag på Canvas skal du klikke på linket Historik (History). Seneste historik viser op til tre uger af din sidevisningshistorik på Canvas.

Se Hjælp

Se Hjælp

For at få hjælp til Canvas, skal du klikke på linket Hjælp (Help) [1]. Vælg hjælpemuligheden, der er relevant for dine behov.

Bemærk: Afhængig af din institutions indstillinger kan hjælpemenuen vise forskellige muligheder.

Lukke Menuen for Global navigation

Lukke Menuen for Global navigation

For at åbne eller lukke menuen for Global navigation, klik på pile ikonet.

Menuen for Global navigation vil automatisk blive foldet sammen for tablet skærme.