Hvordan tilpasser jeg som studerende min kursusliste?

Når du er tilmeldt mere end ét Canvas-kursus, kan du tilpasse de aktive kurser, du ønsker at vise i din Kursusliste. De kurser, du ønsker at vise i kursusrullemenuen, kaldes favoritkurser. Du kan favorisere enhvert offentliggjort kursus, der forekommer i Mine Kurser på kursuslistesiden. Fag-favoritter vises også i Kortvisning-oversigten.

Når ingen kurser er market som favoritkurser, vil kursuslisten automatisk vise op til 20 kurser ordnet alfabetisk i rullegardinmenuen. Ikke desto mindre når du har valgt mindst et kursus som en favorit, vil kun dine favoritkurser vises i kursuslisten.

Bemærk: Kurser er altid listet alfabetisk; du kan ikke genordne dine kurser manuelt.

Åbn kursus

Åbn kursus

I Global Navigation klik på linket for Fag [1], klik derefter på linket for Alle fag [2]

Administrer Kurser

Klik på stjernen ved siden af et kursus for at tilføje eller fjerne kurset fra Kursuslisten [1]. Kurser med fyldte stjerne indikerer et favoritkursus og er inkluderet i Kurser og Gruppelisten [2].

Bemærkninger:

  • Efter du har favoriseret mindst et kursus manuelt vil Canvas automatisk favorisere enhvert nyt offentliggjort kursustilemelding for dig.
  • Du kan kun angive aktive fag som favoritter.

Se Ikke-offentliggjorte kurser

Se Ikke-offentliggjorte kurser

Hvis et fag ikke er offentliggjort, og du har tilladelse til at se ikke offentliggjorte fag inden fagets deltagelsesdatoer, kan du ikke gøre faget til en favorit. Hvis du svæver over et stjerneikon for et ikke-offentliggjort fag, kan du se en besked, der indikerer at faget ikke kan blive tilføjet listen over favoritter.

Fremtidige og tidligere tilmeldinger kan heller ikke være favorit.

Se Tidligere Tilmeldelser

Afhængig af kursuskonfigurationen kan nogle favoriserede kurser stadig vise favoritikonent, selv efter kurset er afsluttet. Foretrukne fag fjernes dog ikke automatisk som favorit. Hvis en tidligere tilmeldt kursus stadig vises som favorit, kan du fjerne det ved at trykke på stjerneikonet.