Hvordan ved jeg, om jeg skal udføre et peer review?

Din instruktør kan udpege dig til at evaluere andre studerendes arbejde. Du kan se peer review-meddelelser i Canvas i Seneste aktiviteter, Opgavelisten og fra den enkelte opgaveside. Når peer reviews er tildelt, vil du også blive underrettet via e-mail.

Vis Oversigten

Når et peer review er blevet tildelt til dig, vises der en meddelelse i flere områder i Oversigten.

Vis seneste aktivitet

På din Oversigt kan du se seneste aktiviteter i dine Seneste aktiviteter. Seneste aktiviteter vil vise et peer review og navnet på faget. Klik på linket Vis mere (Show More) for at få adgang til opgaven og se navnet på den studerende, der skal gives et peer review.

Hvis et peer review er anonymt, vises navnet som Anonym bruger.

Vis opgaveliste

Vis opgaveliste

På både Oversigten og fagets Startside viser opgavelisten peer review-opgaven. Peer reviews er identificeret med peer review-ikonet. For at se opgaven, der skal gennemgås, skal du klikke på linket Peer review for [opgavenavn].

Bemærk: I øjeblikket viser afleveringsdatoen på opgavelisten ikke nøjagtigt afleveringsdatoen til at afslutte dit peer review. Hvis detaljer om dit peer review ikke allerede er inkluderet i detaljerne for din opgave, bedes du kontakte din instruktør.

Åbn opgaver

Åbn opgaver

Du kan også se peer reviews, når du ser opgaver. I Kursusnavigation skal du klikke på Opgaver (Assignments)-linket.

Bemærk: Du kan også få adgang til dine opgaver via din oversigt, fagets seneste aktiviteter, læseplanen, karakteroversigten, kalenderen eller moduler.

Åbn opgave

Åbn opgave

Opgavesiden viser ikke et ikon, hvis du har et peer review. Hvis du kender navnet på peer review-opgaven, skal du klikke på titlen for at åbne opgaven.

Vis tildelt peer review

Vis tildelt peer review

På sidebjælken under tildelte peer reviews kan du se ethvert peer review, der er tildelt til dig. Det gule advarselsikon indikerer, at peer review ikke er fuldført. Et fluebenikon [2] indikerer, at du har fuldført peer reviewet.

Hvis dit peer review er anonymt, kan du ikke se navnet på den studerende. Peer reviewet vil blive vist som Anonym bruger.

Bemærk:

  • Hvis din instruktør inkluderer en rubrik, hvilket er en forudbestemt oversigt over, hvordan en opgave bedømmes, skal du tildele en karakter ved hjælp af rubrikken. Men din instruktør kan også bede dig om at give en kommentar i kommentarfeltet.
  • Hvis din instruktør har tildelt en aflevering på papir eller ingen aflevering, vil det tildelte peer review ikke blive vist på denne side. Det kan dog stadig ses fra oversigten.