Hvordan bruger jeg som studerende Konferencer i et fag?

På siden Konferencer kan du se alle konferencer inden for et fag. Som studerende kan du deltage i konferencer, som du er blevet inviteret til at deltage i.

I grupper med studerende kan du oprette nye konferencer, starte konferencer og administrere afsluttede konferencer.

Bemærk: Oprettelse af en konference er en kursustilladelse. Hvis du ikke kan oprette en konference, har din institution begrænset denne funktion.

Åbn konferencer

Åbn konferencer

I fagnavigation skal du klikke på linket for dit webkonferenceværktøj. Linkets navn afspejler det konferenceværktøj, din institution bruger.

Se konferencer

Se konferencer

Du kan se konferencer, som du er inviteret til at deltage i.

Konferencer er grupperet i to dele: Nye konferencer [1] og afsluttede konferencer [2]. Begge viser altid konferencenavn [3] og beskrivelse [4].

Vis igangværende konference

Vis igangværende konference

Nye konferencer vil blive opført i indekset, men de kan ikke tilgås, før værten har startet konferencen. Når konferencen er tilgængelig, skal du klikke på knappen Tilslut (Join) [1]. Når konferencen er startet, vises konferencens status som igangværende [2].

Du kan deltage i konferencen, så længe knappen Tilslut er tilgængelig. Nogle konferencer giver dig kun mulighed for at deltage i konferencen indenfor et bestemt tidsrum.

Se afsluttede konferencer

Se afsluttede konferencer

Afsluttede konferencer vises i sektionen Afsluttede konferencer. Hver afsluttede konference viser titel, dato og beskrivelse af konferencen.

Se optaget konference

Se optaget konference

Når din konference er slut skal du klikke på navnet på den optagede konference [1]. For at afspille konferencen skal du klikke på linket til optagelsesformat [2]. Optagelsesformatet vises som enten en præsentation eller en video.

Linket til optagelsesformat vises ikke, før konferencen er blevet gengivet til afspilning. Det kan tage nogen tid at gennemføre gengivelsesprocessen. Konferencens længde angives i timer:minutter (eksempel: 0:18 er 18 minutter).

Hvis din konference inkluderede billedtekst, viser afspilningsbjælken for videoen en knap til billedtekster for at se de tilgængelige billedtekster.

Bemærk: For alle konferencekonti på basisniveauet slettes optagelser automatisk 7 dage efter konferencens afslutning.

Se statistikker og noter

Se statistikker og noter

Hvis du oprettede en konference i en gruppe, kan du muligvis se statistikker og noter for konferencen.

Hvis din institution har opgraderet til Premium i Canvas Konferencer, kan du se konferencestatistikker ved at klikke på linket Statistikker (Statistics).

Hvis din konference inkluderede delte noter, kan du se noterne ved at klikke på linket Noter (Notes) [2]. De delte noter vises i en ny browserfane, hvor de kan ses og kopieres.

Bemærk: Noter er kun tilgængelige for optagede konferencer.