Hvordan genererer jeg som studerende en parringskode for en observatør?

Som studerende kan du oprette en parringskode for at forbinde en observatør til din Canvas-konto. Du skal oprette en separat parringskode for hver observatør, der ønsker at forbinde sig til din konto. For mere information om parringskoder, se ressourcedokumentet Parringskoder - Ofte stillede spørgsmål.

En observatør kan være din forælder, værge, mentor, rådgiver eller en anden person, der skal se dine Canvas-fag. Forbundne observatører kan se og deltage i visse elementer i dine Canvas-fag. For mere information om observatørrollen henvises der til ressourcedokumentet Observatørens synlighed og deltagelse.

Bemærk: Hvis du er observatør, kan du kopiere parringskoden og linke den studerende ved at indtaste koden i dine brugerindstillinger.

Åbn brugerindstillinger

Åbn brugerindstillinger

I Global Navigation klik på linket for Konto (Account) [1], klik derefter på linket for Indstillinger (Settings) [2].

Par med observatør

Par med observatør

Klik på knappen Par med observatør (Pair with Observer).

Bemærk: Hvis knappen Par med observatør ikke vises i dine brugerindstillinger, skal du kontakte din institution for at få hjælp til at parre med en observatør.

Kopier parringskode

Kopier parringskode

Kopier den sekscifrede alfanumeriske parringskode [1]. Du skal dele koden med observatøren, som vil forbinde sig til din konto. Parringskoden udløber syv dage senere eller efter første brug.

For at lukke vinduet skal du klikke på knappen OK [2].

Bemærk: Parringskoder ser forskel på store og små bogstaver.

0 Likes
Was this article helpful? Yes No