Hvordan besvarer jeg hver type spørgsmål i en test?

Instruktører kan vælge mellem en række spørgsmålstyper, der kan tilføjes til en test.

Bemærk: Din instruktør bruger muligvis et opgraderet testværktøj kaldet New Quizzes i dit fag. Hvis den test, du tager adgang til, vises anderledes, end den plejer, kan din instruktør have brugt værktøjet New Quizzes til at oprette den. Funktionaliteten kan variere mellem disse testtyper. For hjælp til besvarelse af testspørgsmål henvises der til Hvordan besvarer jeg hver type spørgsmål i New Quizzes?

Opgave-spørgsmål

Opgave-spørgsmål

For at besvare et opgave-spørgsmål skal du klikke på tekstfeltet og skrive dit indhold i Rich Content Editor [1]. Du kan bruge editoren til at formatere dit indhold. Rich Content Editor indeholder også en ordtællingsvisning under tekstboksens nederste højre hjørne.

Bemærk: Opgave-spørgsmål kan også bruges til matematiske spørgsmål, der skal bruge en LaTex lignings-editor. For at indsætte en matematisk ligning skal du klikke på ikonet Indstillinger [2] og på ikonet Ligning [3].

Spørgsmål med filoverførsel

Spørgsmål med filoverførsel

For at besvare et spørgsmål med filoverførsel skal du klikke på knappen Vælg en fil (Choose a File). Canvas åbner en fildialogboks, hvor du kan finde filen på din computer. Vælg filen, så uploades den som dit svar. Canvas bekræfter, at din fil er blevet uploadet [2]. Du kan også fjerne din fil ved at klikke på fjern-ikonet [3] og indsende en ny fil.

Udfyld det blanke-spørgsmål

Udfyld det blanke-spørgsmål

For at besvare et udfyld det blanke-spørgsmål skal du klikke på tekstfeltet og indtaste dit svar.

Udfyld flere blanke-spørgsmål

Udfyld flere blanke-spørgsmål

For at besvare et spørgsmål, hvor der skal udfyldes flere blanke felter, skal du klikke på den første tekstboks [1] og indtaste dit første svar. Klik så på den anden tekstboks [2], og skriv dit andet svar. Fortsæt denne proces, indtil du har besvaret spørgsmålet.

Formular-spørgsmål

Formular-spørgsmål

For at besvare et formular-spørgsmål skal du klikke på tekstfeltet og indtaste dit svar.

Matche-spørgsmål

Matche-spørgsmål

For at besvare et matche-spørgsmål skal du klikke på rullemenuen [1] og vælge dit svar [2]. Fortsæt, indtil du har matchet alle mulighederne.

Spørgsmål med flere svar

Spørgsmål med flere svar

For at besvare et spørgsmål med flere svar skal du klikke på afkrydsningsfelterne [1] ved siden af alle de relevante svar [2].

Spørgsmål med flere valg

Spørgsmål med flere valg

For at besvare et spørgsmål med flere valg skal du klikke på radioknappen ved siden af svaret.

Spørgsmål med flere dropdowns

Spørgsmål med flere dropdowns

For at besvare et spørgsmål med flere dropdowns skal du klikke på rullemenuen og vælge dit svar. Fortsæt, indtil du har besvaret alle dele af spørgsmålet.

Spørgsmål med numerisk svar

Spørgsmål med numerisk svar

For at besvare et spørgsmål med numerisk svar skal du klikke på tekstfeltet og indtaste dit svar.

Sandt / falsk-spørgsmål

Sandt / falsk-spørgsmål

For at besvare et sandt / falsk-spørgsmål skal du klikke på radioknappen ved siden af svaret.