Hvordan nulstiller jeg som studerende min adgangskode?

Hvis du oprettede din egen Canvas-konto, kan du nulstille din adgangskode igennem et link i en e-mail med anmodning om adgangskoden.

Hvis dine login-legitimationsbeskrivelser blev givet af din institution, vil du ikke selv være i stand til at nulstille din Canvas-adgangskode. Yderligere, hvis du logger ind på Canvas ved at benytte din institutions autorisationssystem, kan du kun nulstille din adgangskode igennem din institutions webside. Hvis du anmoder om nulstilling af din adgangskode og e-mailen ikke har et link for nulstilling af adgangskoden, vil det inkludere din Canvas-e-mailadresse og institutionen, der giver dig din adgangskode. Kontakt systemadministratorerne for din institution angående ændring eller verificering af din adgangskode.

Bemærk:

  • Det kan tage op til fem minutter for en e-mail til nulstilling af adgangskoden at nå frem i din e-mailindbakke.
  • E-mails med nulstilling af adgangskode udløber efter to timer.
  • Hvis du kan logge ind på Canvas og vil ændre din adgangskode, skal du besøge Hvordan ændrer jeg som studerende min login-adgangskode? lektion.

E-mailfejl

Hvis du indtaster din e-mail-adresse og aldrig får en e-mail om nulstilling af din adgangskode, skal du gennemse de følgende adgangskodetips.

  • Har du indtastet din e-mailadresse korrekt? Nogen gange kan e-mail-adresser være stavet forkert. E-mailadresser skal indtastes nøjagtigt, som de blev registreret.
  • Benytter du den korrekte Canvas URL til adgang? Du vil ikke modtage en e-mail, hvis du forsøger at nulstille din adgangskode på en side, hvor du ikke er tilmeldt (såsom canvas.instructure.com i stedet for myinstitution.instructure.com).
  • Er din Canvas-e-mail sponsoreret af din institution? Hvis din e-mailadresse er en del af et campus firewall-system, der blokerer e-mails fra masse-sendere, vil du ikke være i stand til at modtage e-mailen. Kontakt din institutions IT-afdeling for hjælp.
  • Er du ejeren af din e-mailadresse? Hvis din e-mailadresse er ejet af andre, og du ikke kan modtage e-mails for den adresse, vil du ikke være i stand til at modtage en e-mail om nulstilling af adgangskoden. Kontakt ejeren af e-mailadressen for hjælp.

Nulstil adgangskode

Nulstil adgangskode

I et nyt browservindue, skal du åbne din Canvas-loginside. Klik på Glemt din adgangskode? (Forgot Password?) linket.

Bemærk: Hvis din loginskærm ikke viser link til nulstilling af adgangskoden, skal du kontakte din institution for hjælp.

Anmod om adgangskode (Request Password)

Anmod om adgangskode (Request Password)

Indtast loginoplysningerne, som er tilknyttet din Canvas-konto, og klik på Anmod om adgangskode (Request Password) knappen.

Bemærk: Feltet for nulstilling bekræfter information for nulstilling af adgangskoden via bruger login. Afhængig af din institution, kan login information variere.

Vis meddelelse om gendannelse af adgangskode

Vis meddelelse om gendannelse af adgangskode

Der vises en meddelelse om, at det kan tage op til 30 minutter at sende gendannelsesinstruktioner til din e-mail, og at du muligvis skal tjekke din spam-mappe for at finde e-mailen.

Tjek e-mail

Tjek e-mail

Vend tilbage til din e-mail-konto og -login. Åbn Glemt Adgangskode (Forgot Password) e-mailen. (Hvis e-mailen ikke er i din Indbakke, tjek din Spammappe.)

Hvis dine bruger login er associeret med flere emailadresser, vil instruktioner for nulstilling af adgangskoden blive sendt til hver adresse.

Ændring af adgangskoden

Ændring af adgangskoden

Indtast en ny adgangskode og bekræft den nye adgangskode ved at indtaste den igen. Klik på Opdater Adgangskode (Update Password) knappen.

Log ind på Canvas

Log ind på Canvas

Med dine login identifikationsinformationer og nye adgangskode skal du logge ind på Canvas.