Hvordan indsender jeg et peer review til en diskussion?

Din instruktør kan udpege studerende til at evaluere andre studerendes svar på diskussioner. For at gennemføre et peer review skal du gennemgå den studerendes diskussionssvar og tilføje en kommentar i kommentarfeltet.

Hvis din instruktør inkluderer en rubrik, hvilket er en forudbestemt oversigt over, hvordan en opgave bedømmes, skal du tildele en karakter ved hjælp af rubrikken. Men din instruktør kan også bede dig om at give en kommentar i kommentarfeltet.

Diskussioners peer reviews kan ikke være anonyme.

Lær at se, om der er blevet tildelt en peer review-diskussion.

Hvis din diskussion ser anderledes ud end det, der vises i denne lektion, bruger din instruktør muligvis Diskussioner - nyt design i dit fag. Lær, hvordan du indsender et peer-review til en diskussion i Diskussioner - nyt design.

Bemærk: Peer reviews kan kun udføres fra webversionen af Canvas.

Åbn Diskussioner

Åbn Diskussioner

I Kursusnavigation (Course Navigation) skal du klikke på linket Diskussioner (Discussions).

Bemærk: Du kan også få adgang til dine diskussioner igennem brugerens eller fagets oversigt, opgaver, læseplan, karakteroversigt, kalender eller moduler.

Se diskussioner

Klik på diskussionens titel.

Åbn det tildelte Peer Review

Åbn det tildelte Peer Review

Klik på linket Gennemgå nu (Review Now).

Afslut rubrik

Hvis opgaven har en rubrik vedhæftet, er du kun forpligtet til at udfylde den vedhæftede rubrik, for at peer review betragtes som færdig. For at se instruktionen, skal du klikke på Vis Instruktion (Show Rubric) linket [1] og indtaste dine scores i Pts kolonnen [2]. Hvert vurderingskriterie vil oprette den totale score for opgaven [3].

Klik på knappen Gem kommentar (Save Comment) [3], når du er færdig.

Tilføj diskussionskommentar

Hvis din opgave ikke indeholder en rubrik, skal du tilføje mindst en kommentar. Du kan ikke se eksisterende feedback indsendt af andre studerende eller instruktøren.

Skriv en kommentar i kommentarfeltet [1], skriv en mediekommentar [2], eller vedhæft en fil [3]. Klik på knappen Gem (Save) [4].

Bekræft afsluttet peer review

Bekræft afsluttet peer review

Der vises en besked på din diskussion for at bekræfte, at du har gennemført et peer review.

Bemærk: Du skal muligvis opdatere din browser for at se, at du har fuldført de nødvendige ting for peer reviewet.