Hvordan kan jeg som studerende benytte Canvas på min mobile enhed?

Canvas er bygget på åbne webstandarder, så de fleste funktioner understøttes på mobile enheder. Med den stigende brug af mobile enheder, bør instruktører opbygge deres fag med tanke på mobile enheder.

Mobilbrowsere

Du kan få adgang til Canvas fra enhver browser på din Android/iOs enheder. Ikke desto mindre er mobile browsere ikke understøttet, og visse funktioner virker muligvis ikke som forventet sammenlignet med at se Canvas i fuldt understøttede browsere.

På mobile enheder er Canvas designet til at blive brugt indenfor Canvas mobile applikationer. Canvas sider indenfor en mobil browser er kun understøttet, når en handling i  app links direkte forbundet til browseren, så som når en studerende tager visse typer af quizzer. Support omfatter ikke sider, der for nærværende ikke bliver beyttet i app'en så som Konferencer eller Samarejder.

Derudover tilbyder Canvas begrænset support for indbyggede mobilbrowsere på tablet-enheder. For detaljer henvises der til retningslinjer for mobilbrowsere med begrænset support.

Mobile Applikationer

Vi forsøger aktivt at forbedre vores mobil applikationer til at understøtte så mange Canvas funktioner som muligt. Instructure har en original mobilapplikation for studerende til gratis download på både telefoner og tablets.

  • Canvas-studerende: Denne app giver adgang til Canvas på farten. Afhængig af din enhed, er det muligt at ikke alle Canvas funktioner er tilgængelige i appen på nuværende tidspunkt. Se Canvas Student mobile funktioner efter version og enhed.