Hvordan indsender jeg et peer review til en opgave?

Instruktører kan udpege studerende til at evaluere andre studerendes arbejde. For at afslutte opgaven skal du gennemgå den studerendes opgave og tilføje en kommentar i kommentarfeltet.

Hvis din instruktør inkluderer en rubrik, hvilket er en forudbestemt oversigt over, hvordan en opgave bedømmes, skal du tildele en karakter ved hjælp af rubrikken. Men din instruktør kan også bede dig om at give en kommentar i kommentarfeltet.

Nogle peer reviews kan også være anonyme, hvilket betyder, at du ikke kan se navnet på den studerende, hvis opgave du gennemgår. Derudover kan den studerende ikke se dit navn, når du skriver en kommentar.  

Bemærk: Peer reviews kan kun udføres fra webversionen af Canvas.

Åbn opgaver

Åbn opgaver

I Kursusnavigation skal du klikke på Opgaver (Assignments)-linket.

Bemærk: Du kan også få adgang til dine Opgaver igennem Pensum, Karakterbog, Kalender eller Moduler.

Åbn opgave

Åbn opgave

Klik på tiltlen for at åbne opgaven.

Åbn det tildelte Peer Review

Åbn det tildelte Peer Review

Under tildelte Peer Reviews kan du se ethvert peer review, der er tildelt til dig. Klik på navnet for den tildelte peer, hvis arbejde du skal evaluere. Det gule advarselsikon indikerer, at peer review ikke er fuldført. Et grønt fluebensikon indikerer, at du har fuldført peer reviewet.

Åbn anonyme Peer Reviews

Åbn anonyme Peer Reviews

Hvis dit peer review er anonymt, kan du ikke se navnet på den studerende. Navnet på den studerende vil heller ikke blive vist nogen steder i opgaven.

Se Peer Review

For at downloade opgaven skal du klikke på opgavens navn [1]. For at se forhåndsvisning af opgaven, klik på knappen for Forhåndsvisning [2].

Opret annoteret feedback

Hvis opgaven understøtter annoteret feedback, vises forhåndsvisnings-knappen som Vis Feedback.

For at åbne dokumentet med Canvas DocViewer skal du klikke på knappen Vis feedback (View Feedback) [1]. Du kan tilføje kommentarer direkte til afleveringen via DocViewer [2].

Du kan give direkte feedback ved hjælp af DocViewer, men du kan ikke se eksisterende feedback indsendt af en anden studerende eller instruktøren.

Bemærk: I anonyme peer reviews kan du ikke skrive kommentarer i DocViewer.

Afslut rubrik

Hvis opgaven har en rubrik vedhæftet, er du kun forpligtet til at udfylde den vedhæftede rubrik, for at peer review betragtes som færdig.

For at se rubrikken skal du klikke på linket Vis rubrik (Show Rubric) [1].

For at vurdere opgaven med rubrikken skal du vælge rubrikvurderinger [2] eller indtaste et resultat for hvert kriterie i Point-kolonnen [3]. For at fravælge en rubrikvurdering skal du klikke på rubrikvurderingen [4].

Hvert kriterieresultat opretter de samlede point for opgaven [5].

Når du er færdig, skal du klikke på knappen Gem kommentar (Save Comment) [6]. Du skal muligvis opdatere din browser for at se, at du har fuldført de nødvendige ting for peer reviewet.

Bemærkninger:

  • Alt efter, hvordan din instruktør konfigurerer rubrikken, kan den inkludere pointværdier. Hvis rubrikken ikke inkluderer pointværdier, skal du stadig udfylde rubrikken for at afslutte peer reviewet.
  • Når du har gemt rubrikken, kan du ikke redigere den for at ændre dine kommentarer eller vurderinger.

Tilføj opgavekommentar

Hvis din opgave ikke indeholder en rubrik, skal du tilføje mindst en kommentar. Du kan ikke se eksisterende feedback indsendt af andre studerende eller instruktøren.

Skriv en kommentar i kommentarfeltet [1], skriv en mediekommentar [2], eller vedhæft en fil [3]. Klik på knappen Gem (Save) [4].

Bemærk: Når der tilbageholdes feedback for en opgave, kan du se peer review-kommentarer. Dog er instruktørkommentarer skjult, indtil der igen offentliggøres feedback for opgaven.