Hvordan ser jeg som studerende mine Canvas-grupper?

Du kan se de grupper, du er tilmeldt ved benytte Global Navigation-menuen. Hvis du ikke kan se nogle grupper listet, har du enten ikke tilmeldt dig til en gruppe, eller din instruktør har ikke tilmeldt dig til en gruppe. Tidligere grupper er angivet under overskriften Tidligere grupper.

Åbn grupper

Åbn grupper

I Global Navigation klik på linket Grupper (Groups) [1], se derefter dine nuværende grupper [2]. For at alle dine grupper skal du klikke på linket Alle grupper (All Groups) [3]

Se Grupper

Grupper er organiseret i nuværende grupper [1] og tidligere grupper [2].

Vis nuværende grupper

Nuværende grupper er grupper, der er en del af det nuværende semester eller termin. Du kan se navnet på gruppen [1] og fagnavnet for gruppen [2]. Hvert kursus inkluderer din tilmeldelsesstatus [3] er vist ved siden af hvert kursusnavn. Afhængig af adgangsindstillinger for et fag kan aktuelle grupper også vise grupper i fag, der er blevet offentliggjort, men som endnu ikke er startet.

Grupper, der er tilgængelige for dig, viser linket tekst [4]. Disse grupper er forbundet med nuværende fag. For at åbne en gruppe skal du klikke på navnet for gruppen.

Vis tildligere grupper

Grupper, der er opført under overskriften Tidligere grupper, er grupper, der er en del af afsluttede fag. Studerende kan ikke se gruppemateriale eller interagere med gruppen efter fagets afslutning.

Bemærk: Nogle institutioner vil muligvis ikke tillade visning af fremtidige tilmeldinger på Fagsiden.