Hvordan kan jeg se anmærkningsfeedbackkommentarer fra min instruktør direkte i min opgaveaflevering?

Din instruktør kan vælge at inkludere kommentarer direkte i en opgaveaflevering ved hjælp af inline-kommentarer eller anmærkninger. Hvis en opgaves afleveringsdetaljeside indeholder knappen Se feedback (View Feedback), kan du se disse anmærkningskommentarer gennem et forhåndsvisningsværktøj kaldet Canvas DocViewer. Du kan også bruge Canvas DocViewer til at besvare eventuelle kommentarer eller oprette dine egne kommentarer.

Nogle browsere kan muligvis ikke vise kommentarer korrekt, ved visning af feedback. Hvis din browser inkluderer et indbygget PDF modul, vælg muligheden for at se PDF i systems visningsmodul. Du kan også downloade PDF-filer med kommentarer for at se dem på din computer. Indstillingerne, der kræves for at få vist eller udskrive anmærkningerne i PDF-filen, varierer afhængigt af den software, der er installeret på din computer.

Bemærk:

  • Hvis opgavens vedhæftede fil viser knappen Forhåndsvisning (Preview) i stedet for knappen Se feedback (View Feedback), er din fil ikke DocViewer-kompatibel og vil ikke indeholde anmærkningskommentarer.
  • Hvis du har indsendt en gruppeopgave, men ikke er medlem af en gruppe, vises instruktørkommentarer muligvis ikke på siden Afleveringsdetaljer. Du kan se kommentarer fra din karakterside eller mappen Afleveringskommentarer i indbakken.

Åbn karakterer

Åbn karakterer

I Navigation skal du klikke på linket Karakterer (Grades).

Se opgave sammendrag

Se opgave sammendrag

Klik på titlen på en opgave.

Se feedback

Se feedback

Klik på linket Vis feedback (View Feedback). Linket Vis feedback viser en indikator, hvis kommentarer med anmærkninger er blevet tilføjet til en understøttet opgave.

Bemærk:

Vis annoterede kommentarer

Vis annoterede kommentarer

Se anmærkningskommentarerne fra din instruktør [1]. For at svare på en kommentar skal du klikke på kommentaren og så på knappen Svar (Reply) [2]. Når en anmærkningskommentar indeholder flere indholdslinjer, viser indholdsboksen et ellipse-link [3]. For at udvide en kommentar skal du klikke på ellipse-linket. For at se stablede svar skal du klikke på kommentaren for at udvide alle svar [4]. For at se kommentarer i udvidet visning skal du klikke på fuldskærmsikonet [5]. Du kan også bruge DocViewer til at oprette dine egne kommentarer til din opgave.

Download fil

Download fil

For at downloade en PDF af afleveringen og anmærkningerne skal du klikke på ikonet Hent.