Hvordan bruger jeg som studerende guiden Kom godt i gang i ePortfolio?

Guiden Kom godt i gang til ePortfolio hjælper dig under processen med at oprette din ePortfolio.

Bemærk: Denne lektion viser, hvordan du bruger Canvas ePortfolios i din brugerkonto. Hvis ePortfolios på din brugerkonto vises anderledes end billederne i denne lektion, kan du lære, hvordan du bruger Canvas Student ePortfolios.

Opret ePortefølje

Opret ePortefølje

I Global Navigation klik på linket for Konto [1], klik derefter på linket for ePorteføljer [2]

Åbn ePortfolio

Åbn ePortfolio

Klik på navnet på en ePortfolio.

Åbn guiden Kom godt i gang

Åbn guiden Kom godt i gang

Klik på linket Kom godt i gang (Getting Started Wizard).

Se guiden Kom godt i gang

Guiden Kom godt i gang popper op for at vise dig det grundlæggende i din ePortfolio. Du kan læse om Introduktion, Portfolio-sektioner, Sektionssider, Tilføjelse af afleveringer, ePortfolio-indstillinger, og Lad os komme i gang. For at lukke guiden Kom godt i gang skal du klikke på Luk-ikonet.

Se Introduktion

Din ePortfolio er en måde, hvorpå du kan vise dit arbejde til dine klassekammerater, instruktører og mulige arbejdsgivere. Den er arrangeret i sektioner og sider, der kan tilpasses, og du er i stand til at tilføje og fjerne forskellige typer oplysninger.

Se portfolio-sektioner

Portfolio-sektionerne er dine navigationslinks til din portfolio. Hver sektion kan have flere sider indeni. Du kan organisere sektionerne ved at klikke på linket Organiser sektioner (Organize Sections). Du kan også omdøbe en sektion ved at klikke på blyant-ikonet, omorganisere sektioner ved at klikke og trække eller slette sektioner ved at klikke på x-ikonet.

Se Sektionssider

Sektionssiderne er en del af sektionslinksene. For at organisere eller tilføje sider skal du klikke på linket Organiser / administrer sider (Organize/Manage Pages). Du kan også omdøbe en side ved at klikke på blyant-ikonet, omorganisere sektioner ved at klikke og trække eller slette sektioner ved at klikke på x-ikonet.

Se Tilføjelse af afleveringer

Du kan tilføje opgaver til din portfolio fra de klasser, du tager, og de klasser, du har taget. Du har muligvis bemærket, at der nederst på denne side er en liste over de seneste afleveringer fra dine klasser. Du kan hurtigt tilføje afleveringer til nye sider i din portfolio fra denne side. Du skal bare klikke på den aflevering, du vil tilføje, og så vises der en simpel dialogboks.

Se ePortfolio-indstillinger

For at ændre indstillingerne for din ePortfolio, skal du klikke på linket ePortfolio-indstillinger (ePortfolio Settings). Du kan omdøbe portfolien og også ændre, om den er offentligt eller privat. Private portfolier er kun synlige for dem, som har fået adgang af dig.

Se Lad os komme i gang

Klar til at komme i gang? Du kan altid gå tilbage til denne guide fra enhver side ved at klikke på linket "Hjælp - hvordan gør jeg ...?" ("Help How Do I...?").