Hvordan bruker jeg Canvas på mobilenheten min som student?

Canvas er bygget på åpne web-standarder, så de fleste funksjoner støttes på mobile enheter. Med den økende bruken av mobilenheter, skal instruktører bygge emner med beste praksis for mobil i tankene.

Mobile nettlesere

Du har tilgang til Canvas fra hvilken som helst nettleser på Android/iOS-enheten din. Men mobile nettlesere støttes ikke og funksjoner fungerer muligens ikke som forventet i forhold til når Canvas vises i en fullt støttet desktop-nettleser.

På mobile enheter er Canvas utviklet for å brukes i Canvas mobile applikasjoner. Canvas-sider i en mobil nettleser støttes bare når en handling i appen kobler direkte til nettleseren, som når en student tar visse typer tester. Støtte er ikke utvidet til sider som for øyeblikket ikke kan brukes i appen, for eksempel Konferanser eller Samarbeid.

Canvas tilbyr også begrenset støtte for innkommende mobilnettlesere på nettbrett. For detaljer, referer til retningslinjene for begrenset støtte for mobilnettleser(limited-support mobile browser guidelines).

Mobile applikasjoner

Vi holder aktivt på å forbedre de mobile applikasjonene våre på flere språk for å støtte så mange Canvas-funksjoner som mulig. Instructure har en innkommende mobil applikasjon for studenter for gratis nedlasting for både telefoner og nettbrett.

  • Canvas Student: Denne applikasjonen gir tilgang til Canvas på farten. Avhengig av enheten din så er det mulig at ikke alle funksjonene i Canvas er tilgjengelig på appen på dette tidspunkt. Vis « Canvas student mobile funksjoner » (Canvas Student mobile features) etter versjon og enhet.