Hvordan vet jeg om jeg har en fagfellevurdering å fullføre?

Faglæreren din kan gi deg i oppgave å vurdere en annen students oppgave. Du kan se varslinger for fagfellevurderinger i Canvas i Siste aktivitetsstrømmen, Gjøremålslisten og fra individuelle oppgavesider. Når fagfellevurderinger er tildelt, vil du også bli varslet via e-post.

Merknad: Hvis oppgaven du åpner vises på en annen måte, kan Oppgaveforbedringer (Assignment Enhancements) være aktivert i emnet av faglæreren.

Vis dashbord

Når en fagfellevurdering er tildelt deg, vil en varsling vises i flere dashbordområder.

Vis siste aktivitet

På dashbordet ditt kan du se siste aktivitet i Global aktivitetsstrøm. Siste aktivitet vil vise en fagfellevurdering og navnet på emnet. Klikk på Vis mer (Show More)-lenken for å få tilgang til oppgaven og se navnet på studenten i fagfellevurderingen.

Hvis enfagfellevurdering er anonym, vil navnet vises som Anonym bruker.

Vis gjøremålsliste

Vis gjøremålsliste

På både Dashbord og sidefeltet for Startside for emner, viser gjøremålslisten fagfellevurderingsoppgaven. Fagfellevurderinger identifiseres med Fagfellevurdering-ikonet. For å se oppgaven for gjennomgang, klikk på Fagfellevurdering for [Oppgavenavn] (Peer Review for [Assignment Name])-lenken.

Merknad: Foreløpig viser ikke Forfallsdato i Gjøremålslisten nøyaktig fristen for å fullføre fagfellevurderingen. Hvis detaljer om fagfellevurderingen ikke allerede er inkludert i detaljene for oppgaven din, kontakt faglæreren din.

Åpne oppgaver

Åpne oppgaver

Du kan også se fagfellevurderinger når du ser på oppgaver. I Navigering på emner, klikk på Oppgaver (Assignments)-lenken.

Merknad: Du kan også få tilgang til Oppgaver gjennom ditt Dashbord, Aktivitetsstrøm for emne, Emneoversikt, Karakteroversikt, Kalender eller Moduler.

Åpne oppgave

På Indeksside for Oppgaver kan du se alle fagfellevurderinger du har fått tildelt. Klikk på lenken Krev fagfellevurdering (Required Peer Review) [1] for å åpne fagfellevurderingen.

Du kan se navnet på studenten du vurderer oppgaven til [2]. Hvis fagfellevurderingen din er anonym, vises navnet som Anonym student.

Merknad: Hvis faglæreren din har tildelt en oppgave på papir eller uten innlevering, vises den tildelte fagfellevurderingen ikke på siden. Du kan imidlertid fortsatt se den fra dashbordet.

Vis tildelt fagfellevurdering

Vis tildelt fagfellevurdering

I sidefeltet under Tildelte fagfellevurderinger, vil du kunne se fagfellevurderinger tildelt deg. Varselikonet (caution sign icon) [1] indikerer at fagfellevurderingen ikke har blitt fullført. Et avkrysningsikon (checkmark icon) [2] indikerer at du har fullført fagfellevurderingen.

Dersom fagfellevurderingen er anonym kan du ikke se navnet til studenten. Fagfellevurderingen vil vises som Anonym bruker.

Merknader:

  • Om instruktøren din inkluderer en vurderingsveiledning som har forhåndsbestemt resultat hvordan oppgaven skal karaktersettes, må du tildele en karakter ved å bruke vurderingsveiledningen. Samtidig kan instruktøren be deg legge igjen en kommentar i kommentarfeltet i sidemenyen.
  • Hvis faglæreren din har tildelt en oppgave på papir eller uten innlevering, vil den tildelte fagfellevurderingen ikke vises på siden. Du kan imidlertid fortsatt se den fra dashbordet.