Hvordan viser jeg rubrikken for min oppgave?

Instruktøren kan inkludere en rubrikk som en del av oppgaven. Rubrikken er et sett av kriterier som instruktøren vil bruke for å karaktersette diskusjonen. Før oppgaver leveres kan du bruke rubrikken for å vurdere ditt eget arbeid, og sikre at oppgaven møter alle kravene til instruktøren.

Du kan se rubrikkresultater for en vurdert oppgave på Vurderinger-siden eller fra oppgavedetaljer-siden.

Merknader:

Åpne oppgaver

Åpne oppgaver

I Navigering på emner, klikk på Oppgaver (Assignments)-lenken.

Åpne oppgave

Åpne oppgave

Klikk på navnet på oppgaven.

Vis vurderingsveiledning

Vis vurderingsveiledning

Oppgaverubrikker vises under oppgaveinstruksjonen.

Rubrikken inkluderer Kriterier [1], Rangeringer [2], og fulle poengverdier [3]. Et rubrikkriterie kan inkludere opp til fem forskjellige og individuelle poengverdier.

Merknad: Avhengig av hvordan instruktøren din har satt opp rubrikken, kan det inkludere poengverdier eller ikke. Om rubrikken ikke inkluderer poengverdier, kan instruktøren din fortsatt bruke det for å gi tilbakemelding på oppgavene dine.

Vis detaljer for vurderingsveiledning

Kriteriet kan inkludere en beskrivelse [1].

Rubrikken vil også inkludere et læremål assosiert med emnet [2]. Læremål er identifisert av et lite flagg og brukes for å vurdere læringsmestring i et emne. Læremålet viser også terskelen for læremålet, og hvor mange poeng som må oppnås for å møte forventninger. Faglæreren din kan gi deg tillatelse til å se resultatene i emnet ditt.