Hvordan bruker jeg konferanse i et emne som student?

Konferanse-siden Konferanse gir deg mulighet til å vise alle konferansene innen et emne. Du kan som student delta i konferanse der du er blitt invitert til å delta.

I en studentgruppe kan du opprette nye konferanser, begynne konferanser og behandle avsluttede konferanser.

Merknad: Å opprette en konferanse er en emne-tillatelse. Hvis du ikke kan opprette en konferanse, har institusjonen begrenset denne funksjonen.

Åpne konferanser

Åpne konferanser

I Emnenavigasjon klikker du på lenken for webkonferanseverktøyet ditt. Lenkenavnet gjenspeiler konferanseverktøyet som brukes av institusjonen din.

Vis konferanser

Vis konferanser

Du kan vise konferanser der du er blitt invitert til å delta.

Konferanser er delt inn i to deler: Nye konferanser (New Conferences) [1] og fullførte konferanser (Concluded Conferences) [2]. Begge viser bestandig konferansenavn (Conference name) [3] og beskrivelse (desription) [4].

Vis Konferanse pågår

Vis Konferanse pågår

Nye konferanser vil bli listet opp i Indeks, men de kan ikke nås før verten har begynt konferansen. Når konferansen er tilgjengelig, klikk på tasten Delta (Join) [1]. Når en konferanse er begynt, står konferansestatusen som pågår [2].

Du kan delta i konferansen så lenge tasten Delta er tilgjengelig. Noen konferanser tillater deg kun å delta i konferansen i en tidsbestemt periode.

Vis fullførte konferanser

Vis fullførte konferanser

Fullførte konferanser vises i seksjonen Fullførte konferanser. Hver fullførte konferanse viser tittel, dato og beskrivelse av konferansen.

Vis innspilt konferanse

Vis innspilt konferanse

Når konferansen din er fullført, klikk på navnet til den innspilte konferansen [1]. For å spille av konferansen, klikk på lenken innspillingformat (recording format link) [2]. Det innspilte formatet vises enten som presentasjon eller en video.

Lenken innspillingformat er ikke synlig før konferansen er gjengitt for avspilling. Renderingsprosessen kan ta litt tid å fullføre. Lengden på konferansen indikeres i timer:minutter (f.eks. 0:18 som er 18 minutter).

Inneholder konferansen din underteksting, vil avspillingslinjen for video vise en CC-tast for å se tilgjengelige tekster.

Merknad: For alle standard Konferanse-kontoer, slettes opptak automatisk 7 dager etter at konferansen avsluttes.

Vise statistikk og merknader

Vise statistikk og merknader

Hvis du laget en konferanse i en gruppe, kan du også vise statistikk og merknader for konferansen din.

Har institusjonen din oppdatert til Premium-nivå Canvas Konferanser, kan du vise konferanse-statistikk ved å klikke på lenken Statistikk (Statistics) [1].

Hvis konferansen din inkluderte delte merknader, kan du se merknadene ved å klikke på linken Merknader (Notes) [2]. De delte merknadene vises i en ny nettleserfane, hvor de kan bli sett og kopiert.

Merknad: Merknader er kun tilgjengelig for konferanser hvor det gjøres opptak.