Hvordan kan jeg vise Kunngjøringer som student?

Indeks-siden Kunngjøringer gir deg mulighet til å vise og filtrere kunngjøringer i emnet ditt. Du kan også motta nye kunngjøringer via Canvas notifications,vise kunngjøringer på Recent Activity Dashboard, eller se kunngjøringer i To Do list.

Hvis trinnene i denne leksjonen ikke samsvarer med det som vises i emnet ditt, kan du lære hvordan du bruker grensesnittet Redesign av kunngjøringer.

Åpne kunngjøringer

Åpne kunngjøringer

Når du er i navigering på emner, klikker du på « Kunngjøringer » (Announcements)-lenken.

Se kunngjøringer

I kunngjøringer kan du se alle kunngjøringer i emnet ditt.

Kunngjøringer er ramset opp i omvendt kronologisk rekkefølge med den nyeste først og de eldre kunngjøringene kommer opp på slutten.

Hver kunngjøring inneholder tittel på kunngjøringen [1], bilde av bruker som postet kunngjøringen [2], en indikator for ulest nær uleste kunngjøringer [3], datoen kunngjøringen er postet [4] og antall uleste/ alle svar i kunngjøringen [5].

Merknad: Viser en kunngjøring bokstaven U der profilbildet skulle være, var kunngjøringen importert eller kopiert fra et annet emne i Canvas. I tillegg inneholder ikke en kopiert kunngjøring tid og dator for postering.

Filtrer kunngjøringer

Filtrer kunngjøringer

For å kun se uleste eller alle kunngjøringer, bruk filter i nedtrekksmenyen [1]. Let etter en kunngjøring kan du skrive en kunngjøringstittel, et brukernavn eller et nøkkelord i feltet «Søk» (Search) [2].

Vis ekstern feed

Vis ekstern feed

For å vise alle eksterne feed og abonnere på RSS-feed, klikk på lenken Ekstern feed (External feeds).

Vis kunngjøring

Vis kunngjøring

For å se en kunngjøring, klikk på navnet til kunngjøringen [1].