Hoe voeg ik als cursist een evenement aan mijn kalender toe?

Je kunt voor een aankomend evenement een persoonlijke herinnering in je eigen kalender opnemen.

Kalender openen

Kalender openen

Klik op de link Kalender (Calendar) in het Globale Navigatiemenu.

Gebeurtenis toevoegen

Klik op de gewenste datum van de kalender om een gebeurtenis toe te voegen [1]. Of klik op de pijltjes naast de naam van de maand om naar een andere maand [2] te navigeren en selecteer dan een datum.

Als je de datum niet handmatig wilt zoeken, kun je op het pictogram Toevoegen (Add) [3] klikken.

Gebeurtenisdetails toevoegen

Gebeurtenisdetails toevoegen

Voer een titel voor de gebeurtenis in [1].

Afhankelijk van hoe je de gebeurtenis hebt toegevoegd, is het mogelijk dat de datum voor je is ingevuld. Indien niet, vul je een datum in het datumveld [2] in.

De kalendertijden kunnen ook voor je zijn ingevuld in de Vanaf- en Tot-velden [3]. Om te bewerken gebruikt u de vervolgkeuzelijst of voert u de start- en eindtijd voor uw gebeurtenis is. Om een gebeurtenis aan te maken die een hele dag duurt laat je de Vanaf- en Tot-velden open zodat er geen start- en eindtijd voor je gebeurtenis wordt ingevuld.

In de vervolgkeuzelijst Frequentie (Frequency) kun je terugkerende kalendergebeurtenissen (recurring calendar events) instellen [4].

Als een locatie vereist is, vul je een locatie voor de gebeurtenis [5] in.

Gebeurtenis inleveren

Gebeurtenis inleveren

Als je de gebeurtenis van aanvullende details wilt voorzien, klik je op de knop Meer opties (More Options) [1]. Je kunt de Rich Content Editor gebruiken om beschrijving of links naar bronnen te uploaden.

Klik anders op de knop Inleveren (Submit) [2].