Hoe kan ik alle groepen in een cursus bekijken als student?

Je kunt alle groepen bekijken waar je door de docent als lid aan bent toegevoegd. Daarnaast zie je elke groep in je cursus waar je jezelf voor kunt inschrijven.

Kom erachter hoe je gemakkelijk kunt zien voor welke groepen je bent ingeschreven.

Personen openen

Personen openen

Klik op de Personen (People) link.

Groepen bekijken

Groepen bekijken

Klik op het Groepen [Groups] tabblad.

Groepen in menu Instellingen (Settings) weergeven

Je kunt ook toegang hebben tot je Gebruikersgroepen via het menu Instellingen. Klik op het pictogram Opties (Options) [1] en vervolgens op de link Gebruikersgroepen bekijken (View User Groups) [2].

Cursusgroepen bekijken

Cursusgroepen bekijken

Bekijk de groepen die in je cursus beschikbaar zijn. Elke groep toont de naam van de groep en hoeveel leden er deel uitmaken van die groep.

Als er groepen zijn waaraan je kunt deelnemen door jezelf in te schrijven, kun je lid worden van de groep door op de link deelnemen (join) [1] te klikken. Je kunt ook van groep wisselen door op de link wisselen naar (switch to) [2] te klikken.

Als je al deel uitmaakt van een groep waarvoor je jezelf moet inschrijven, kun je de groep verlaten door op de link verlaten (leave) [3] te klikken.

Opmerking: Je kunt geen groep verlaten waarvoor je je niet zelf hebt ingeschreven.

Cursistenleidergroepen bekijken

Cursistenleidergroepen bekijken

Als je bent uitgenodigd om cursistenleider te worden en een groep te beheren, verschijnt de link Beheren (Manage) naast de naam van de groep.

Groepsleden bekijken

Groepsleden bekijken

Klik op de naam van een groep [1] om te zien welke studenten zijn toegewezen aan de groep. De namen van de studenten verschijnen in de uitgevouwen lijst [2].