Hur kan jag använda Canvas på min mobilenhet som student?

Canvas är byggt på öppna webbstandarder och så de flesta funktioner stöds på mobila enheter. Med den ökande användning av mobilenheter, ska instruktörer bygga sina egna kurser med bästa arbetssätt för mobil i åtanke.

Mobil-webbläsare

Du kan komma åt Canvas från alla webbläsare på din Android-/iOS-enhet. Mobila webbläsare stöds dock inte och funktionerna kanske inte fungerar som förväntat jämfört med visning i Canvas i en fullt stödd webbläsare på din dator.

På mobila enheter är Canvas utformat för att användas inom Canvas mobila applikationer. Canvas-sidor i en mobil webbläsare stöds endast när en åtgärd i appen länkar direkt till webbläsaren, till exempel när en student gör vissa typer av quiz. Stödet gäller inte sidor som för närvarande inte kan användas i appen, till exempel Konferenser eller Samarbeten.

Dessutom erbjuder Canvas begränsat stöd för inbyggda mobila webbläsare på surfplattor. För mer information se riktlinjerna för begränsad support för mobila webbläsare.

Mobilprogram

Vi förbättrar våra mobila applikationer aktivt för att stödja så många Canvas-funktioner som möjligt. Instructure har en inbyggd mobilapplikation för studenter som är gratis att ladda ner på både telefoner och surfplattor.

  • Canvas-student: Den här appen ger tillgång till Canvas medan du är på språng. Beroende på din enhet är kanske inte alla Canvas-funktioner tillgängliga på appen för tillfället. Se mobilfunktioner i Canvas Student efter version och enhet.