Hur ser jag samarbeten som student?

Om du har bjudits in för att delta i ett samarbete kan du gå till samarbetet från Canvas. Samarbetsfilerna kan också visas genom ditt online-konto för samarbetstyp (OneDrive eller Google Drive, respektive).

Om din institution beviljar tillstånd, kan du skapa samarbeten i kursen. Din instruktör kan alltid se vilket samarbete du skapar, även om andra studenter endast kan visa samarbeten som har delats med dem. Om din instruktör har lagt till dig i en kursgrupp kan du alltid skapa samarbeten inom en grupp.

Du kan välja att få aviseringar om samarbeten i dina Canvas-aviseringsinställningar.

Obs! Beroende på ditt lärosätes inställningar kanske inte din sida för samarbeten matchar bilderna som visas i den här lektionen. Men funktionaliteten för sidan är densamma.

Från och med 30 juni 2024 finns inget stöd längre för Google Apps LTI. Läs om hur du skapar samarbeten med Google Assignments LTI 1.3.

Öppna samarbeten

Öppna samarbeten

Klicka på länken Samarbeten (Collaborations) i din kursnavigering.

Visa samarbeten

Sidan för samarbeten visar alla samarbeten där du har bjudits in för att delta. För varje samarbete kan du se namnet på samarbetet [1], beskrivningen [2], personen som skapade samarbetet [3] och datum och tidpunkt då samarbetet skapades [4].

Lägg till samarbete

Om du har behörighet kan din institution tillåta dig att skapa samarbeten i din kurs.

För att skapa ett nytt samarbete, klicka på knappen för att Starta ett nytt samarbete .

Beroende på ditt lärosätes inställningar kan du kanske skapa ett Google Drive-samarbete eller ett Microsoft Office 365-samarbete.

Om din samarbetssida inte matchar bilden som visas i den här lektionen kan du fortfarande skapa ett Google Docs-samarbete.

Obs! Från och med 30 juni 2024 finns inget stöd längre för Google Apps LTI. Läs om hur du skapar samarbeten med Google Assignments LTI 1.3.

Öppna samarbete

Öppna samarbete

För att öppna samarbete, klicka på samarbetets namn.

Obs! Samarbetet öppnas i en ny flik. Du kan bli tillfrågad att logga in för att se filen.

Se Fil

Du kan se filen i Google Drive eller OneDrive.