Hvordan bruker jeg ePortfolio komme igang veiviser som student?

Komme igang med ePortfolio vil veilede deg gjennom prosessen med å få opprettet ePortfolio.

Merknad: Denne leksjonen viser hvordan du bruker Canvas ePortfolios i brukerkontoen din. Hvis ePortfolios vises i brukerkontoen din annerledes enn bildene i denne leksjonen, kan du lære hvordan du bruker Canvas Student ePortfolios.

Åpne ePortfolioer

Åpne ePortfolioer

Klikk på Konto (Account)-lenken [1], deretter ePortfolios-lenken [2] i Global navigasjon.

Åpne ePortfolio

Åpne ePortfolio

Klikk på navnet til en ePortfolio.

Åpne Komme igang veiviseren

Åpne Komme igang veiviseren

Klikk på lenken Komme igang veiviseren (Getting Started Wizard).

Vise Komme igang veiviseren

Komme igang veiviseren vil komme frem for å vise deg grunntrinnene i ePortfolioen din. Du kan lese mer om Introduksjon, seksjoner for porteføljen, seksjonsider, legge til innleveringer, ePortfolio-innstillinger og La oss gjøre det. For å stenge Komme igang veiviseren, klikk på stenge-ikonet.

Vis introduksjon

ePortfolio er en måte å vise arbeidet til likesinnede, faglærer og mulige arbeidsgivere. De er laget av seksjoner og sider som er mulig å egendefinere og du kan legge til og fjerne forskjellig typer informasjon.

Vis seksjoner for porteføljen

Seksjonen porteføljen er dine navigeringslenker for porteføljen din. Hver seksjon kan ha flere sider inni seg. Du kan organisere seksjonene ved å klikke på lenken Organiser Seksjonene (Organize Sections). Du kan også endre navn på en seksjon ved å klikke på pensel-ikonet, reorganisere seksjoner ved å klikke og dra, eller slette seksjoner ved å klikke på x-ikonet.

Vis seksjonsider

Seksjonsider er en del av seksjon-lenken. For å organisere eller legge til sider, klikk på lenken Organiser/administrer Sider (Organize/Manage Pages). Du kan også endre navn på en side ved å klikke på pensel-ikonet, reorganisere seksjoner ved å klikke og dra, eller slette seksjoner ved å klikke på x-ikonet.

Vis ekstra innleveringer

Du kan legge til oppgaver til porteføljen din fra emne tar og emne du har tatt. Du kan ha lagt merke til nederst på denne siden er det en liste av nylige innleveringer fra emnet ditt. Du kan raskt legge innleveringen til på en ny side i porteføljen fra denne siden. Bare klikk på innleveringen du ønsker å legge til og en enkel dialog vil komme frem.

Vis innstillinger for ePortfolio

For å endre innstillingene til ePortfolioen din, klikk på ikonet ePortfolio innstillinger (ePortfolio Settings). Du kan bytte navn på porteføljen og også endre om den skal være offentlig eller privat. Private porteføljer er kun synlige for de som er gitt tilgang.

Vis La oss gjøre det

Klar for å begynne? Du kan alltids gå tilbake til denne veilederen fra hvilken som helst side, ved å klikke på lenken "Hjelp Hvordan Gjør Jeg...?" ("Help How Do I...?").