Hvilke brugertilmeldinger og tilmeldingsmuligheder er tilgængelige i Canvas?

Som kontoadministrator kan du angive forskellige tilmeldingsindstillinger for din konto. Tilgængelige muligheder omfatter selvtilmelding og åben tilmelding.

Selvtilmelding

Selvtilmelding

Selvtilmelding er en åben tilmeldingsmetode, der giver de studerende mulighed for at bruge en hemmelig URL eller en kode for at deltage i et fag. Denne mulighed kræver, at de studerende har en eksisterende Canvas-konto. De fleste institutioner opretter automatisk Canvas-konti for hver studerende gennem SIS-import.

Hvis du aktiverer selvtilmelding for en konto, kan instruktører tillade selvtilmelding til deres fag i fagindstillinger for at generere den hemmelige URL eller kode, der skal sendes til de studerende.

Instruktører kan også tilføje et link til fagets hjemmeside, så studerende kan tilslutte sig til faget til enhver tid. Denne mulighed fungerer også godt for fag, der tilføjes til detoffentlige fagindeks.

Selvtilmelding

Selvtilmelding

Selvtilmelding er en autentifikationsmetode gennem Canvas, der tillader brugere uden en konto at oprette en konto for sig selv.

Hvis du aktiverer selvtilmelding, men de studerende ikke har en Canvas-konto, så giver selvtilmelding dem mulighed for at oprette deres egen konto for at logge ind på Canvas og deltage i faget.

Åben tilmelding

Åben tilmelding

Åben tilmelding giver de studerende mulighed for at blive tilføjet til et fag, selvom de studerende ikke har en Canvas-konto i din institution. Studerende vil oprette deres konto under tilmeldingsprocessen for faget.

Du kan aktivere åben tilmelding i dine kontoindstillinger.