Hvordan redigerer eller sletter jeg en læringsudbyttegruppe på en konto?

Hvis du har oprettet en læringsudbyttegruppe på din konto, som du ønsker at redigere eller slette, kan du gøre det, så længe læringsudbytterne i gruppen endnu ikke er blevet brugt til at vurdere en studerende. Når et læringsudbytte i gruppen er blevet brugt til vurdering, kan du ikke slette læringsudbyttegruppen. Du kan stadig ændre detaljerne for læringsudbyttegruppen.

Du kan slette en læringsudbyttegruppe, så længe den ikke indeholder nogen læringsudbytter, der ikke kan ændres.

Denne artikel viser, hvordan du redigerer eller sletter en læringsudbyttegruppe i den klassiske sidevisning for læringsudbytter. Hvis siden Læringsudbytter på din konto vises anderledes end billederne i denne artikel, kan du lære, hvordan du redigerer eller fjerner en læringsudbyttegruppe på en konto, der har aktiveret funktionen Forbedret styring af læringsudbytter.

Bemærk: Du kan ændre alle læringsudbytter eller læringsudbyttegrupper, hvor du har tilladelse.

Åbn konto

Åbn konto

I Global Navigation skal du klikke på Admin linket [1], klik derefter på kontonavnet [2].

Åbn læringsudbytter

Åbn læringsudbytter

I konto- eller underkonto-navigation skal du klikke på linket Læringsudbytter (Outcomes).

Vælg læringsudbyttegruppe

Find den læringsudbyttegruppe, du vil ændre.

Rediger læringsudbyttegruppe

For at redigere en læringsudbyttegruppe skal du klikke på knappen Rediger (Edit) [1]. Redigering af en læringsudbyttegruppe giver dig mulighed for at ændre navnet og beskrivelsen, der blev angivet, da en konto-læringsudbyttegruppe blev oprettet.

For at slette en læringsudbyttegruppe skal du klikke på knappen Slet (Delete) [2].

Bemærk: Hvis du sletter en læringsudbyttegruppe, og læringsudbyttegruppen genererer en fejl, indeholder din læringsudbyttegruppe et læringsudbytte, der ikke kan ændres. Flyt læringsudbyttet til en anden læringsudbyttegruppe, og prøv derefter at slette læringsudbyttegruppen igen.