Hvordan bruger jeg siden Læringsudbytte i en konto?

Resultaterne bruges til at spore opfyldelse af læringsmål på en konto eller et fag. Fra kontoens side med læringsudbytter kan du oprette og administrere læringsudbytter, oprette læringsudbyttegrupper, importere læringsudbytter og administrere rubrikker for en konto.

Denne lektion viser, hvordan du bruger siden Læringsudbytter i den klassiske læringsudbytte-sidevisning. Hvis siden Læringsudbytter i din konto vises anderledes end billederne i denne lektion, kan du lære, hvordan du bruger siden for læringsudbytter i en konto, der har aktiveret den forbedrede funktionsindstilling til styring af læringsudbytter.

Åbn konto

Åbn konto

I Global Navigation skal du klikke på Admin linket [1], klik derefter på kontonavnet [2].

Åbn læringsudbytter

Åbn læringsudbytter

I Kontonavigation skal du klikke på linket Læringsudbytte (Outcomes).

Se læringsudbytter

På siden Læringsudbytter kan du oprette et nyt læringsudbytte [1], oprette en ny læringsudbyttegruppe [2] og finde et læringsudbytte [3].

Hvis du har tilladelse, kan du importere et læringsudbytte [4].

Hvis du vil se detaljer om en læringsudbyttegruppe, skal du klikke på læringsudbyttegruppens navn [5].

For at se et læringsudbytte skal du klikke på læringsudbyttets navn [6].

Se læringsudbytte

For at se et læringsudbytte skal du klikke på læringsudbyttets navn [1].

Du kan se læringsudbyttets beskrivelse [2], kriteriebedømmelser [3], nødvendige point for opfyldelse af læringsmål [4], beregningsmetoden [5] og beregningsmetodens forklaring [6].

Hvis du vil se elementer, der er justeret med læringsudbyttet og læringsudbyttets artefakter, skal du klikke på læringsudbyttets titel [7].

Bemærk: Hvis skalaer for opfyldelse af læringsmål og beregningsmetoder ikke vises for dit læringsudbytte, har din institution aktiveret skalaer for opfyldelse af læringsmål og beregningsmetoder for hele kontoen og/eller faget.

Administrer læringsudbytte og læringsudbyttegruppe

Administrer læringsudbytte

Du kan flytte [1], redigere [2] eller slette [3] et læringsudbytte eller en læringsudbyttegruppe.

Bemærkninger:

  • Du kan ikke slette et læringsudbytte, der er blevet brugt til at vurdere studerende.
  • Hvis en rubrik indeholder et læringsudbytte, der er blevet brugt til at vurdere en aflevering, afspejles ændringer i læringsudbyttet ikke i tidligere rubrikvurderinger.