Hvordan tilføjer jeg en administrator til en konto?

Du kan tilføje en bruger som administrator til en konto under Indstillinger.

Når du tildeler en bruger som administrator i rodkontoen, har denne bruger alle rettigheder i enhver underkonto. Du kan overveje at tildele brugere som administrator kun i den underkonto, som de er ansvarlige for.

Når du har tilføjet en bruger, hvis de allerede har en profil i Canvas, så vil de modtage en e-mail, der meddeler dem om, at de nu er administrator for kontoen. Hvis en tilføjet bruger ikke allerede har en profil, vil de modtage en e-mail med et link for at oprette en profil og få adgang til kontoen.

Når du har tilføjet en bruger som administrator, kan du ikke redigere administratorbrugerens konto. For at foretage ændringer skal du fjerne administratorkontoen og tilføje brugeren igen.

Bemærkninger:

  • For at tilføje en bruger som administrator skal du tildele brugeren en kontorolle. Før tilføjelse af en bruger skal du sørge for, at du har oprettet den nødvendige konto-rolle.
  • Din administrative brugerliste indeholder API'en for betinget frigivelse, læringsudbytte-servicen og New Quizzes-servicen, som for øjeblikket er inkluderet i alle konti for læringsstier, læringsudbytter og New Quizzes. API-brugerne fjernes fra listen i en fremtidig udgave.

Åbn konto

Åbn konto

I Global Navigation skal du klikke på Admin linket [1], klik derefter på kontonavnet [2].

Åbn kursusindstillinger

Åbn kursusindstillinger

I Kontoindstillinger skal du klikke på Indstillinger (Settings) linket.  

Åbn Admins

Åbn Admins

Klik på Admins fanen.

Tilføj Kontoadmins

Tilføj Kontoadmins

Klik på Tilføj Kontoadmins (Add Account Admins) knappen.

Tilføj Admin-rolle og e-mail

Tilføj Admin-rolle og e-mail

I rullemenuen Tilføj Mere (Add More) [1] skal du indstille adminrolletypen. Standardadministratorrollen i Canvas er kontoadministrator, som har adgang til alle tilladelser på kontoniveau. Du kan også oprette administratorroller til din institution og administrere deres tilladelser.  

I tekstboksen [2] skal du indtaste e-mail adresse for brugeren.

Klik på knappen Fortsæt... (Continue...) [3].

Bemærk: Når du tilføjer en bruger som kontoadministrator, har brugeren alle tilladelser på siden Tilladelser for den valgte rolle. Derudover kan du ikke redigere en administratorkonto, når du har oprettet den. Hvis du har brug for at ændre en administratorbrugerrolle, skal du slette deres administratorkonto og tilføje den igen.

Tilføj Kontoadmins

Tilføj Kontoadmins

Bekræft brugeren, som du tilføjede på listen i admin-feltet [1]. Vælg OK, fint, tilføj denne [#] bruger (OK Looks Good, Add this [#] User) knappen for at tilføje admin [2]. Klik på Gå tilbage og rediger brugerlisten (Go back and edit the list of users) linket for at rette eventuelle fejl [3].

En besked vil forekomme i din browser.

Bekræft Ny Bruger

Bekræft Ny Bruger

Bekræft, at den nye administrative bruger blev tilføjet.