Hvordan bruger jeg som admin menuen i Global navigation?

Global Navigation-menuen er placeret til venstre på hver side i Canvas. Global Navigation-links giver hurtig adgang til ofte benyttede Canvas-funktioner. Som admin indeholder dine standardlinks: brugerkonto, admin, oversigt, fag, grupper, kalender, indbakke og hjælpemenuen.

Afhængig af din brugerrolle og institutionskontos indstillinger, kan andre links forekomme i Global Navigation-menuen.

Se Konto

Se Konto

For at se dine brugeroplysninger skal du klikke på Konto-linket. Der vil bive vist en menu og links til din profil, brugerindstillinger, meddelelsesindstillinger, personlige filer og ePortfolios. Du kan også bruge Konto-linket til at logge ud af Canvas.

Se admin

Se admin

Hvis du er Canvas-admin, kan du få adgang til din institutions Canvas-konti og under-konti i linket Admin [1]. Der udvides en menu med en liste over dine konti. For at se en konto, klik på navnet for kontoen [2]. For at se alle dine administrerede konti, klik på linket for Alle Konti (All Accounts) [3].

Vis Oversigten

Oversigten er brugerens destinationsside, når der logges ind på Canvas. Oversigt-indstillingerne kan ændres for at vise fagkort eller en liste over nylige aktiviteter, herunder meddelelser for alle nuværende Canvas-fag.

Se Kurser

Se Kurser

For at se dine kurser, skal du klikke på Kursus (Courses) linket [1]. Der åbnes en menu, der viser de fag, du er tilmeldt [2].

Denne menu viser også ethvert kursus markeret som favorit. Hvis ingen kurser er valgt som favorit, vil kursuslisten vise alle nuværende kurser. Hvis et kursus inkluderer semeterdatoer, vil navnet på semestret forekomme som en del af kursuslistningen.

Hvis du er blevet tilføjet et kursus, kan du se kurset ved at klikke på kursusnavnet. Hvis din institution har aktiveret det Offentlige kursusindeks, kan du se alle tilgængelige kurser ved at klikke på linket for Alle Kurser (All Courses) [3].

Se Grupper

Se Grupper

Hvis du er tilmeldt grupper, kan du se dine grupper under linket til Grupper (Groups) [1]. Der åbnes en menu, der viser de grupper, du er tilmeldt. Oftest vil grupper, som du er medlem af, eksistere som en kontogruppe.

For at se en gruppe skal du klikke på navnet for gruppen [2]. For at alle dine grupper, klik Alle Grupper (All Groups) linket [3]

Bemærk: Grupper kan ikke blive tilpasset i rullemenuen.

Se Kalender

For at se din Kalender, skal du klikke på Kalender (Calendar) linket. Du kan oprette begivenheder for din personlige kalender og også se begivenheder for kurser, som du er tilmeldt som bruger.

Se Indbakke

For at se din konversationsindbakke skal du klikke på Indbakke (Inbox) linket. Konversationer er Canvases beskedsystem, hvor du kan kommunikere med andre brugere i din konto. Antallet af nye beskeder er vist som en del af Indbakke-ikonet.

Vis historik

Vis historik

For at se din seneste sidevisningshistorik for fag på Canvas skal du klikke på linket Historik (History). Seneste historik viser op til tre uger af din sidevisningshistorik på Canvas.

Se Commons

Hvis din institution deltager i Canvas Commons kan du få adgang til Commons med linket for Commons.

Se Hjælp

Se Hjælp

For at få hjælp til Canvas skal du klikke på Hjælp (Help) linket [1]. Hjælpemenuen vises [2]. Vælg hjælpemuligheden, der er relevant for dine behov. Du kan brugertilpasse menuen Hjælp til din institution.

Bemærk: Afhængig af din brugerrolle og institutionsindstillinger kan hjælpemenuen vise forskellige muligheder.

Lukke Menuen for Global navigation

For at åbne eller lukke menuen for Global navigation, klik på pile ikonet.

Menuen for Global navigation skjules automatisk for visning på tabletter.