Hvordan administrerer jeg temaer for en konto?

Hver Canvas-konto viser et standard Canvas-tema. Som administrator kan du oprette og administrere temaer ved brug af Canvas-skabeloner, eller du kan oprette et tema specielt designet til din institution.

Brugerdefineret branding hostes på kontoniveauet, og som standard arver underkonti og deres tilhørende fag konto-branding. Du kan dog vælge at tillade underkonti at bruge Theme Editor til at oprette deres egne brugerdefinerede temaer. Når temaredigeringen er aktiveret for underkonti, vil ethvert designelement, de ikke ændrer specifikt, arve designet fra kontoniveau.

Bemærkninger:

  • Hvis du er underkontoadministrator, og linket Temaer ikke er synligt i kontonavigation, er temaer ikke blevet aktiveret for underkonti.
  • Som standard arver konsortium-underordnede konti det anvendte tema på den overordnede konto. En konsortium-underkonto kan dog oprette et nyt tema til den underordnede konto.
  • Hvis du ønsker at anvende yderligere branding, der for øjeblikket ikke er understøttet i Theme Editor, kan du uploade brugertilpassede cascading style sheets (CSS) og JavaScript (JS) filer til din konto.

Åbn konto

Åbn konto

I Global Navigation skal du klikke på Admin linket [1], klik derefter på kontonavnet [2].

Åbn temaer

Åbn Theme Editor

I Kontonavigation skal du klikke på Temaer (Themes) linket.

Bemærk: Hvis underkontoens temaer er aktiveret, vil hver underkonto også inkludere et Temaer (Themes) link. For at åbne Theme Editor for en underkonto, skal du klikke på linket Underkonti (Sub-Accounts) for at finde og åbne underkontoen, og klik derefter på underkontoens link Temaer (Themes).

Se temasektionerr

På siden Temaer vises alle tilgængelige skabeloner og gemte temaer for din institution.

Alle standardtemaer tfor Canvas vises i sektionen Skabeloner [1]. Standardskabeloner bruges som udgangspunkt for admins til at oprette deres egne temaer og kan ikke slettes.

Når et tema er gemt i kontoen, vises sektionen Mine temaer [2]. Mine temaer viser alle temaer gemt for kontoen.

Åbn tema

For at åbne og se et hvilket som helst tema skal du føre musen henover temaet og klikke på Åbn i Theme Editor (Open in Theme Editor).

Opret tema

For at oprette et tema skal du åbne og modificere din foretrukne skabelon [1] eller klikke på knappen Tilføj tema (Add Theme) [2]. Du kan også oprette et tema baseret på en gemt skabelon.

Se nuværende tema

Når et tema anvendes på kontoen, er temaet markeret som det nuværende tema. Det aktuelle tema indeholder en grøn bar og et fluebensikon under temaets navn. Hvis en konto indeholder flere gemte temaer, står det aktive tema først.

Hvis du vil anvende et andet tema, skal du åbne og anvende et andet gemt tema eller oprette et nyt tema for kontoen.

Se flere aktive temaer

Hvis flere temaer viser et informationsikon [1], inkluderer hvert tema det samme sæt værdier, som dem der anvendes i det aktuelle tema. Hvis du vil slette et af temaerne, skal du finde temaet og klikke på Slet-ikonet.

Slet tema

For at slette et gemt tema skal du klikke på Slet-ikonet.

Bemærk: Det nuværende tema kan ikke slettes. Hvis du slette det nuværende tema, skal du åbne og anvende et andet gemt tema eller oprette et nyt tema for kontoen.