Hvordan opretter jeg et læringsudbytte for en konto?

Hvis du ikke kan finde et læringsudbytte at bruge i din konto, kan du oprette et nyt læringsudbytte for kontoen. Læringsudbytter kan oprettes fra konto-, underkonto- eller fagniveau.

Læringsudbytterne kan indgå i opgaverubrikker som en nem måde at vurdere opfyldelse af læringsmål tilpasset specifikke opgaver. Når du definerer et læringsudbytte, skal du også definere et kriterie, som kan bruges, når du opretter opgaverubrikker. Definer så mange rubrikkolonner, som du har brug for, og angiv en pointtærskel, der skal bruges til at definere opfyldelse af dette læringsudbytte.

Se en video om læringsudbytter.

Denne artikel viser, hvordan du opretter læringsudbytter i den klassiske sidevisning med læringsudbytter. Hvis siden Læringsudbytter i din konto vises anderledes end billederne i denne artikel, kan du lære, hvordan du opretter læringsudbytter i en konto, der har aktiveret den forbedrede funkti....

Åbn konto

Åbn konto

I Global Navigation skal du klikke på Admin linket [1], klik derefter på kontonavnet [2].

Åbn læringsudbytter

Åbn læringsudbytter

I Kontonavigation skal du klikke på linket Læringsudbytte (Outcomes).

Tilføj læringsudbytte

Tilføj læringsudbytte

Klik på knappen Nyt læringsudbytte (New Outcome).

Opret læringsudbytte

Opret læringsudbytte

Indtast et navn for læringsudbyttet i feltet Navngiv dette læringsudbytte (Name this outcome) [1].

Når instruktører giver de studerende mulighed for at se resultater for opfyldelse af læringsmål på siden Karakterer, vil de studerende se navnet på læringsudbyttet. Det kan dog være en god idé at oprette et brugerdefineret, nemt navn. For at oprette et venligt navn til visning for studerende skal du indtaste et navn i feltet Venligt navn (valgfrit) (Friendly name (optional)) [2].  

Du kan også indtaste en beskrivelse i feltet Rich Content Editor [3].

Tilføj kriteriebedømmelser

Tilføj kriteriebedømmelser

Klik på Rediger-ikonet [1] for at redigere kriteriebedømmelsen. Du kan ændre kriteriets eksisterende navn (hvis det ønskes) i feltet Kriteriets navn (Criterion Name) [2]. Indstil kriteriepointværdien ved at indtaste i feltet Points [3].

For at gemme kriteriet skal du klikke på knappen Ok [4]. For at fjerne kriteriet helt, skal du klikke på knappen Slet (Delete) [5].

For at tilføje yderligere kriterier skal du klikke på linket Indsæt (Insert) [6].

Bemærk: Hvis du ikke kan redigere kriterier for dit læringsudbytte, har din institution aktiveret skalaer for opfyldelse af læringsmål for hele kontoen.

Indstil opfyldelse af læringsmål og beregningsmetode

Indstil opfyldelse af læringsmål og beregningsmetode

Indstil pointværdien for opfyldelse af læringsmål i feltet Opfyldelse af læringsmål ved (Mastery at) [1]. Dette felt angiver antallet af point, der skal opnås for opfyldelse af læringsmål i henhold til kriteriebedømmelserne.

I rullemenuen Beregningsmetode (Calculation Method) [2] skal du vælge beregningsmetoden for læringsudbyttet. Som standard indstilles nye læringsudbytter til beregningsmetoden Vægtet gennemsnit i Canvas-grænsefladen.

Klik på Gem (Save) knappen [3].

Bemærk: Hvis du ikke kan redigere beregningsmetoder for dit læringsudbytte, har din institution aktiveret beregningsmetoder for læringsudbytte for hele kontoen.

Se læringsudbytte

Se det oprettede resultat.