Hvordan får jeg som administrator adgang til Canvas’ beta-miljø?

Beta-miljøet giver dig mulighed for at udforske nye funktioner, før de når produktion. Beta-miljøet overskrives med data fra produktionsmiljøet hver lørdag. Ethvert arbejde eller indhold, du tilføjer til dit beta-miljø, overskrives hver uge.

Hvis du vil holde øje med de nyeste beta-funktioner i Canvas, kan du besøge siden udgivelsesnoter i Canvas Community.

Betamiljøet er adskilt fra testmiljøet, som overskrives med data fra produktionsmiljøet hver tredje lørdag i måneden. Testmiljøet giver dig mulighed for at teste med dine rigtige data uden at ødelægge oplevelsen for dine brugere. Lær mere om de forskellige Canvas-miljøer.  

Noter om beta-miljøet:

  • Alle brugere kan få adgang til Canvas’ beta-miljø, men de studerende kan ikke få adgang til fagindhold ud over oversigten. Hvis du vil give de studerende mulighed for at se alt fagindhold, bedes du kontakte din Customer Success Manager.
  • Meddelelser, herunder faginvitationer og rapportdownloads, kan ikke sendes i beta-miljøet.
  • Canvas DocViewer kan bruges i beta-miljøet, men nye og opdaterede DocViewer-funktioner er ikke tilgængelige til test.
  • Canvas Commons kan bruges i beta-miljøet, men nye og opdaterede Commons-funktioner er ikke tilgængelige til test.
  • New Quizzes kan bruges i beta-miljøet, men rapporter, statistikker, elementsøgning i banker og element-tagging i banker understøttes ikke i øjeblikket. Læringsudbytter tilføjet til Canvas i beta-miljøet efter beta-opdateringen vises ikke i New Quizzes beta-miljøet.
  • Eventuelle ændringer, som du vil beholde i beta-miljøet, skal foretages direkte inden for produktionsmiljøet, inden beta nulstilles.
  • LTI-værktøjer (eksterne apps) er typisk ikke tilgængelige uden for produktionsmiljøet. LTI-værktøjer kan vises i beta-miljøet, men ofte er de kun konfigureret til produktionsmiljøet. Brug af produktionskonfigurerede LTI-værktøjer i beta-miljøet påvirker livedata. Hvis du har tilladelse til at redigere LTI-værktøjer, kan du bekræfte konfigurationen for et bestemt LTI-værktøj i dit fag eller din konto. Kontakt venligst din Customer Success Manager for specifikke spørgsmål.
  • Brugersidevisninger på kontoniveau afspejler altid aktivitet fra produktionsmiljøet.
  • Funktionsindstillinger kopieres ikke fra produktionsmiljøet. Funktionsindstillinger skal administreres individuelt i beta-miljøet.
  • Visning af din seneste Canvas-fagoversigtshistorik understøttes ikke i Canvas beta-miljøet.

Få adgang til beta-miljøet

Få adgang til beta-miljøet

For at logge ind i dit beta-miljø skal du indtaste [organisationens navn].beta.instructure.com i URL-feltet.

Se testinstallationsbeskeden

For brugere i beta-miljøet vises der en testinstallationslinje nederst på skærmen, der angiver, at brugeren er i en Canvas-testinstallation. Beta-miljøer nulstilles hver lørdag, og alt indhold, der oprettes i dette miljø, slettes. Hvis du vil gemme fagindhold, der er oprettet i dit beta-miljø, kan du eksportere dit fag.

Bemærk: Klik på lukkeikonet for at skjule testinstallationslinjen.  

Administrer Canvas-funktioner

Man skal tilmelde sig til nogle nye funktioner, og de vises ikke, før du aktiverer dem i dit beta-miljø. Du kan se disse funktioner ved at klikke på linket Indstillinger (Settings) [1] og på fanen Funktionsindstillinger (Feature Options) [2].