Hoe bekijk ik mijn klant-KB in de Veldbeheerconsole?

Als veldbeheerder kun je de kennisbank (KB) van je klant bekijken en bewerken vanuit de Veldbeheerconsole. Met klant-KB's kun je details delen die specifiek zijn voor je instituut, details waarmee ondersteuningsmedewerkers gebruikers kunnen helpen met ondersteuningsaanvragen

Je kunt ook nieuw KB-items maken.

Opmerking: De functies van de Veldbeheerconsole kunnen verschillen afhankelijk van de account- en gebruikersinstellingen. Of je de functies die in deze les worden beschreven kunt zien of gebruiken, is afhankelijk van de machtigingen voor je rol.

Klant-KB's openen

Klik op de startpagina van de Veldbeheerconsole op het tabblad Klant-KB (Customer KB).

De account-KB openen

Klik op de naam van de account waar zich de KB's bevinden die je wilt weergeven [1].

Klik op het Filter-pictogram [2] om de accounts te filteren die op de pagina worden weergegeven.

KB-items weergeven

Geef je KB-items weer.

Om een nieuw KB-item te maken, klik je op de knop Nieuw (New) [1]. Klik op de naam van het item [2] om de details van het item weer te geven.

Details van item weergeven

Elk KB-item omvat de volgende details:

  • Naam van item [1]
  • Betrokken rollen [2]
  • Standaard case-afhandeling [3]: biedt aanvullende details, tekst en trefwoorden die ondersteuningsmedewerkers kunnen gebruiken bij het afhandelen van een case die te maken heeft met het item.
  • Updateverzoek [4]: bevat alle details die aan het item moeten worden toegevoegd. Wanneer deze updates zijn afgehandeld, klik je op het selectievakje Details bijgewerkt (Details Updated) [5]
  • Gebruiker die het item heeft aangemaakt [6]
  • Gebruiker die het item als laatste heeft gewijzigd [7]

Artikel bewerken

Klik op het pictogram voor bewerken om een veld van het item te bewerken [1].

Klik op de knop Bewerken (Edit) [2] om een compleet KB-item te bewerken. Klik op de knop Verwijderen (Delete) [3] om een KB-item te verwijderen. Klik op de knop Klonen (Clone) [4] om een KB-item te klonen.

Details van KB weergeven

Klik op het tabblad Details [1] om details van je klant-KB te bekijken. Tot de details behoren waarschuwingen [2], contactinformatie [3], primaire richtlijnen [4], accountterminologie [5], caseroutering [6] en accountinformatie [7].

Klik op het pictogram Bewerken [8] om de KB-details te bewerken.