Hoe vind ik een bestaand leerdoel om dat toe te voegen aan een account?

Alle leerdoelen die op account- of subaccountniveau worden toegevoegd, zijn beschikbaar voor cursussn binnen het account. Je kunt accountstandaards zoeken en importeren. Dit zijn leerdoelen die door jou of andere gebruikers met beheerdersmachtigingen voor de gehele organisatie zijn gemaakt. Je kunt ook zoeken naar State- en Common Core-standaards.

Je kunt een afzonderlijk leerdoel of een volledige leerdoelgroep importeren.

Dit artikel laat zien hoe je een bestaand leerdoel kunt vinden in de klassieke weergave van de pagina Leerdoelen. Als de pagina Leerdoelen in je account anders wordt weergegeven dan de afbeeldingen in dit artikel, moet je leren hoe je een bestaand leerdoel kunt vinden in een account waarvoor de functieoptie Verbeterd leerdoelenbeheer is ingeschakeld.

Account openen

Account openen

Klik in Globale navigatie op de link Beheerder (Admin) [1] en klik daarna op de naam van het account [2].

Leerdoelen openen

Leerdoelen openen

Klik op de link Leerdoelen (Outcomes) in Account- of Subaccountnavigatie.

Leerdoel zoeken

Leerdoel zoeken

Klik op de knop Zoeken (Find). Je vindt dan bestaande leerdoelen op basis van Account-, State- of Common Core-standaards.

Leerdoel importeren

Selecteer de naam van een leerdoelgroep om beschikbare leerdoelen weer te geven [1]. Je kunt ook leerdoelgroepen binnen andere leerdoelgroepen weergeven.

Wanneer je een leerdoel hebt gevonden, klik je op de naam van het leerdoel dat je wilt importeren [2]. Klik op de knop Importeren (Import) [3].

Opmerking: Je kunt ook een gehele leerdoelgroep importeren.

Leerdoel bekijken

Bekijk de geïmporteerde leerdoelen.

Leerdoelen en leerdoelgroepen worden geïmporteerd naar het hoofdniveau voor leerdoelen. Lees informatie over het verplaatsen van leerdoelen of leerdoelgroepen.