Skip to main content
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Hoe gebruik ik het het Portal voor trainingservices als beheerder?

Find your school's Canvas URL

To find your school or institution's Canvas URL, begin typing the name of your school/institution. Results will appear after you type at least 3 characters. For best results be as specific as possible. If you can't find your school, try using any part of your school's name or searching for your school district or state. You may also need to search for the school using the acronym or full name, for example "USU" and "Utah State University".

Hoe gebruik ik het het Portal voor trainingservices als beheerder?

Als beheerder kun je toegang krijgen tot het Portal voor trainingservices (Training Services Portal) om geheel op eigen tempo trainingen te volgen over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Als je instituut een betaald abonnement voor trainingen heeft, heb je wellicht ook toegang tot live trainingen en webinars.

Het Portal voor trainingservices wordt gehost in Bridge.  Meer informatie over het gebruik van Bridge.

Opmerkingen:

 • Het Portal voor trainingservices is alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol van beheerder, cursusleider of ontwerper, of gebruikers zonder een toegewezen rol.
 • Het Portal voor trainingservices (Training Services Portal) is alleen beschikbaar voor instituten in Noord-Amerika. Canadese instituten kunnen voor informatie over deelname contact opnemen met hun Customer Succes Manager.
 • Wanneer de link naar het Portal voor trainingservices niet wordt weergegeven in je Help-menu dien je dit in te schaken in de accountinstellingen.

Help-menu openen

Help-menu openen

Klik in het menu Globale navigatie (Global Navigation) in Canvas op de link Help.

Opmerking: Afhankelijk van je organisatie kan de naam en het pictogram van de Help-link er anders uitzien.

Portal voor trainingservices openen

Portal voor trainingservices openen

Klik op de link Portal voor trainingservices (Training Services Portal).

Opmerkingen:

 • Het Portal voor trainingservices is alleen beschikbaar voor gebruikers met de rol van beheerder, cursusleider of ontwerper, of gebruikers zonder een toegewezen rol
 • Wanneer de link naar het Portal voor trainingservices niet wordt weergegeven in je Help-menu dien je dit in te schaken in de accountinstellingen.

Account autoriseren

Account autoriseren

Om de Portal voor trainingservices te gebruiken, moet je Canvas [1] en Bridge [2] autorisatie geven voor toegang tot je account.

Klik op de knop Autoriseren (Authorize) op beide schermen [3] om het gebruik van uw account te autoriseren.

Studiebibliotheek bekijken

Het Portal voor trainingservices wordt gehost in Bridge. Het Portal voor trainingservices opent standaard de Studiebibliotheek. Meer informatie over het gebruik van de Studiebibliotheek.

De Studiebibliotheek omvat:

 • Hogeronderwijsprogramma's: Verzamelingen van aanbevolen cursussen gebaseerd op een gebruikersrol in het hoger onderwijs. Certificaten kunnen worden verstrekt wanneer bij voltooiing 80% van de antwoorden correct is. Leertrajecten zijn ingedeeld in Bridge-programma's.
 • Hogeronderwijs-administratieprogramma's: Verzamelingen van aanbevolen cursussen gebaseerd op een gebruikersrol in de hogeronderwijs-administratie. Certificaten kunnen worden verstrekt wanneer bij voltooiing 80% van de antwoorden correct is. Leertrajecten zijn ingedeeld in Bridge-programma's.
 • Klassen K-5 programma's: Verzamelingen van aanbevolen cursussen gebaseerd op een gebruikersrol in de klassen K-5. Certificaten kunnen worden verstrekt wanneer bij voltooiing 80% van de antwoorden correct is. Leertrajecten zijn ingedeeld in Bridge-programma's.
 • Klassen 6-12 programma's: Verzamelingen van aanbevolen cursussen gebaseerd op een gebruikersrol in de klassen 6-12. Certificaten kunnen worden verstrekt wanneer bij voltooiing 80% van de antwoorden correct is. Leertrajecten zijn ingedeeld in Bridge-programma's.
 • K12 administratieprogramma's: Verzamelingen van aanbevolen cursussen gebaseerd op een gebruikersrol in de K12 administratie. Certificaten kunnen worden verstrekt wanneer bij voltooiing 80% van de antwoorden correct is. Leertrajecten zijn ingedeeld in Bridge-programma's.
 • Hoger onderwijs - Cursusleiders en ondersteuningspersoneel: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • Hoger onderwijs - Onderwijskundige ontwerpers: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • Hoger onderwijs - Administratie: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • Klassen K5 - Cursusleiders en ondersteuningspersoneel: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • Klassen 6-12 - Cursusleiders en ondersteuningspersoneel: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • K12 Onderwijskundige ontwerpers: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.
 • K12 Administratie: Informatie over een verscheidenheid aan Canvas-onderwerpen. Badges kunnen worden versterkt na voltooiing.

Meer informatie over het gebruik van programma's en cursussen.

Beheerdersdashboard weergeven

Afhankelijk van je configuratie kan het Portal voor trainingservices (Training Services Portal) het Beheerdersdashboard openen. Met het Dashboard kun je alle gebruikers in je instituut weergeven die toegang hebben tot het trainingsportal [1] en een lijst met de voltooiingsstatus van studie-items [2]

Het voltooiingsrapport omvat de naam van de gebruiker [3], het e-mailadres, de titel van de leereenheid [5], de verwachtte tijd besteed aan het voltooien van de eenheid [6], het inschrijvingstype [7] en de voltooiingsstatus [8].

Opmerking: Als je het Beheerdersdashboard niet kunt weergeven, neem dan contact op met je Customer Success Manager.

Leeritem openen

Om een programma of cursus te beginnen, houd je de aanwijzer boven het programma- of de cursuskaart en klikt dan op de knop Inschrijven (Enroll) [1].  Meer informatie over het inschrijven voor een programma of cursus.

Klik op het tabbladMijn studie (My Learning) [2] om alle leeritems weer te geven waarvoor je je hebt ingeschreven. Meer informatie over de pagina Mijn studie.

Trainingskalender weergeven

Klik op het tabblad Trainingskalender (Training Calendar) [1] om de trainingskalender weer te geven. De Trainingskalender toont de geplande live webinars die door Canvas-trainers worden verzorgd.

Om je in te schrijven voor een live training, klik je op de naam van de training [2] en vervolgens op de knop Registreren (Register) [3]. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link voor toegang tot de live training. Meer informatie over het registreren voor een live training.

Opmerkingen:

 • Live trainingen zijn alleen beschikbaar voor klanten met een abonnement.
 • Alle tijden op de trainingskalender worden weergegeven in Eastern Time (ET).
Was this article helpful? Yes No
Embed this guide in your Canvas course:

Note: You can only embed guides in Canvas courses. Embedding on other sites is not supported.