Hoe vind ik leernormen om toe te voegen aan een leerdoel op accountniveau?

Leernormen zijn doelen en doelstellingen voor het beoordelen van cursisten in de Verenigde Staten. Deze normen zijn opgesteld door de gouverneurs en onderwijsdeskundigen van het land om specifieke leerprestaties van cursisten te beoordelen.

Canvas importeert de volgende normen gratis:

  • Alle Common Core-normen voor taal, wiskunde en natuurwetenschappen (NGSS)
  • Alle staatsspecifieke normen voor Core 4-vakken (taal, wiskunde, natuurwetenschappen en maatschappijleer) voor staten met huidige Canvas-klanten
  • Alle ISTE-normen voor coaches, docenten computerwetenschap, cursisten, docenten en beheerders

Wanneer leernormen op op accountniveau zijn geïmporteerd, zien cursusleiders die normen zoeken voor hun cursus de leernormen als onderdeel van de leerresultaatgroep Accountnormen weergegeven.

Als je je staat niet onder Leerdoelen vindt, of als je instituut geen toegang heeft tot de leernormen, kun je contact opnemen met je Customer Success Manager.

Dit artikel laat zien hoe je bestaande leernormen kunt vinden in de klassieke weergave van de pagina Leerdoelen. Als de pagina Leerdoelen in je account anders wordt weergegeven dan de afbeeldingen in dit artikel, zul je moeten leren hoe je leerdoelen vindt in een account dat de functieoptie Verbeterd leerdoelenbeheer heeft ingeschakeld.

Account openen

Account openen

Klik in Globale navigatie op de link Beheerder (Admin) [1] en klik vervolgens op de naam van het account [2].

Leerdoelen openen

Leerdoelen openen

Klik op de link Leerdoelen (Outcomes) in Account- of Subaccountnavigatie.

Leerdoel zoeken

Leerdoel zoeken

Klik op de knop Zoeken (Find).

Leerdoeltype selecteren

Leerdoeltype selecteren

Klik op de leerdoelengroep Staatnormen om de normen van de staat te zien.

Klik op de leerdoelengroep Common Core-normen om de Common Core-normen te zien.

Opmerking: Als de groepen Staat en Common Core niet voor jou beschikbaar zijn, kun je contact opnemen met je Customer Success Manager.

Leerdoelen kiezen

Leerdoelen kiezen

Staats- en Common Core-normen zijn geneste leerdoelen, je kunt dus hele leerdoelengroepen importeren in je cursus, of alle geneste leerdoelengroepen bekijken om een individuele norm te vinden.

Selecteer de naam van een leerdoelgroep om beschikbare leerdoelen weer te geven [1]. Wanneer je een leerdoel hebt gevonden, klik je op de naam van het leerdoel dat je wilt importeren [2]. Klik op de knop Importeren (Import) [3].

Leerdoelen bekijken

De toegevoegde leerdoelen bekijken.

Opmerking: Voordat cursusleiders normen kunnen vinden en gebruiken in hun cursussen moeten ze eerst voor een account of subaccount zijn geïmporteerd.