Hoe splits ik samengevoegde gebruikers in een account?

Als gebruikersaccounts eerder zijn samengevoegd, kun je ze splitsen met de optie Samengevoegde gebruikers splitsen op de gebruikerspagina op accountniveau.

Je kunt eerder samengevoegde gebruikers binnen 180 dagen nadat ze zijn samengevoegd splitsen. Samengevoegde gebruikers kunnen echter niet volledig worden hersteld naar hun vorige staat. Als de optie Samengevoegde gebruikers splitsen niet wordt weergeven, is de 180-dagenlimiet verlopen en kan de gebruiker die eerder is samengevoegd niet meer worden gesplitst. Gebruikers kunnen ook met de Gebruikers-API van Canvas (Canvas User API) worden gesplitst.

Account openen

Account openen

Klik in Globale navigatie op de link Beheerder (Admin) [1] en klik daarna op de naam van het account [2].

Personen openen

Personen openen

Klik op de link Personen (People) in Accountnavigatie.

Gebruiker zoeken

Gebruik de filter- en zoekopties om te zoeken naar de gebruiker in het account.

Gebruikersprofiel openen

Gebruikersprofiel openen

Klik op de naam van de gebruiker in de zoekresultaten.

Samengevoegde gebruikers splitsen

Klik op de link Samengevoegde gebruikers splitsen (Split Merged Users).

Opmerking: Als de optie Samengevoegde gebruikers splitsen niet wordt weergeven, is de 180-dagenlimiet verlopen en kan de gebruiker die eerder is samengevoegd niet meer worden gesplitst.

Samengevoegde gebruikersaccounts splitsen

Klik op de knop Splitsen (Split).

Opmerking: Je kunt eerder samengevoegde gebruikers binnen 180 dagen nadat ze zijn samengevoegd splitsen. Samengevoegde gebruikers kunnen echter niet volledig worden hersteld naar hun vorige staat.

Bevestiging bekijken

Bevestiging bekijken

Klik op de naam van de gebruiker [1] om de gesplitste gebruikersaccounts weer te geven. Klik op de knop OK [2] om terug te keren naar het gebruikersprofiel.