Hvilke valg for brukerpåmeldinger og registreringer er tilgjengelig i Canvas?

Som en konto-admin, kan du bestemme forskjellige påmeldinger og registrerings valg for kontoen din. Tilgjengelige valg inkluderer selv-påmelding, selv-registrering og åpne registreringer.

Selv-påmelding

Selv-påmelding

Selv-påmelding er en åpen påmeldingsmetode som tillater studenter å bruke en hemmelig URL eller kode for å delta i et emne. Dette valget krever at studenter har registrert en eksisterende Canvas-kode — de fleste institusjoner oppretter automatisk Canvas-kontoer for hver student gjennom SIS-import.

Om du aktiverer selv-påmelding for en konto, kan instruktører tillate selv-påmelding for sine emner i Emneinnstillingene, for å generere hemmelige URLer eller koder som sendes til studentene.

Instruktørene kan også legge til en lenke på emnets hjemmeside for at studenter kan delta i emnet når som helst. Dette valget virker også for emner som er lagt til i Emneoversikt(Public Course Index).

Selv-registrering

Selv-registrering

Selv-registrering er en autentiseringsmetode gjennom Canvas som tillater brukere uten konto å opprette konto selv.

Om du aktiverer selv-registrering , men studentene har ikke Canvas-konto, tillater selv-registrering dem å opprette deres egen konto for å logge inn på Canvas og delta i emnet.

Åpen registrering

Åpen registrering

Åpen registrering tillater studenter å bli lagt til i et emne, selv om studentene ikke har en Canvas-konto i din institusjon. Studenter vil opprette kontoene sine underveis i påmeldingen til emnet.

Du kan aktivere åpen registrering i dine kontoinnstillinger.