cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hvordan legger jeg til en admin til en konto?

Hvordan legger jeg til en admin til en konto?

Du kan legge til en bruker eller admin til en konto i Innstillinger.

Når du legger til en bruker eller admin til Rot-kontoen, har brukeren alle rettigheter i alle under-kontoer. Du kan velge å legge til brukere som admin i kun under-kontoer der de er ansvarlige.

Når du har lagt til en bruker, om de allerede har en profil i Canvas, vil de motta en melding i epost at de nå er admin for kontoen. Om en bruker som blir lagt til ikke har en profil i Canvas, vil de motta en epost med en lenke for å opprette en profil og få tilgang til kontoen.

Merknader:

  • For å legge til en bruker som en admin må du tildele brukeren til en kontorolle. Før en bruker legges til, sikre at du har opprettet en rolle med riktig kontonivå.
  • Din administrative brukerliste inkluderer tjenesten betinget utgivelse API læringsmål, og tjenesten Quizzes.Next, som for øyeblikket er inkludert i alle kontoer for Læringsstier, Læringsmål og Quizzes.Next. API-brukere vil fjernes fra listen i en fremtidig utgivelse.

Åpen konto

Åpen konto

I global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2]

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I kontoinnstillinger, klikk på Innstillinger -linken.  

Åpne admin

Åpne admin

Klikk på admin -fanen.

Legg til kontoadmin

Legg til kontoadmin

Klikk på Legg til kontoadmin -knappen.

Legg til adminrolle og e-post

Legg til adminrolle og e-post

I legg til mer -menyen [1], velg type adminrolle. Standard adminrolle i Canvas er kontoadmin som har tilgang til alle kontonivåer-tillatelser. Du kan også lage adminroller for din institusjon og administrere tillatelsene deres.  

I tekstboksen [2] må e-postadressen til brukeren skrives inn.

Klikk på Fortsett- knappen [3].

Legg til kontoadmin

Legg til kontoadmin

Verifiser at brukeren som ble lagt til er i adminfeltet [1]. Velg Ok, ser bra ut, legg til [#] brukeren -knappen for å legge til admin [2]. Klikk på Gå tilbake og rediger listen med brukere -linken for å justere eventuelle feil [3].

En melding vil vises i nettleseren.

Verifiser ny bruker

Verifiser ny bruker

Verifiser at den nye administrative brukeren ble lagt til.If you have a suggestion to improve this guide, or if you want to recommend corrections, please share your feedback