Hvordan bruker jeg siden Folk i en konto?

Du kan se alle brukere i kontoen din på siden Folk. Du kan se og filtrere resultatkolonner i økene eller synkende rolle for individuelle brukere. Du kan også sortere kolonnene søkeresultat i økende eller synkende rekkefølge.

Du kan for alle brukere behandle og opprette kontogrupper, administrere profilbilder og vise brukerprofiler.

Merknad: Hvis det er aktivert for institusjonen kan du se alternativer for å administrere midlertidige påmeldinger på Folk-siden (People page).

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne Personer

Åpne brukere

I kontonavigering, klikk på lenken Folk (People).

Vis Folk i underkontoer

Vis Folk i underkontoer

Har du organiserte emner i din konto eller underkonto og disse emnene inkludere påmeldinger, klikk på lenken underkonto (Sub-Accounts) for å lokalisere og åpne underkontoen, klikk deretter underkonto-lenken Folk (People).

Vise Folk

Siden Folk viser alle brukerne i kontoen. Siden er designet med globale innstillinger øverst på siden [1] etterfulgt av generert brukerdata [2].

Alle felt er ansvarlig for bredden på nettleseren, som kan justeres som ønsket for å vise emnedata.

Søk og filtrere brukere

Filtrer roller

Globale innstillinger omfatter søking og filtrering etter brukerdata. Filtrer og søkefelt er dynamisk oppdatert.

Siden Folk viser som standard brukere på alle brukerroller. For å filtrere brukere på individuell rolle, velg menyen « Roller » (Roles) [1].

Det er mulig å søke etter en bestemt bruker på navn, e-post, SIS-id, innloggins-id og Canvas bruker-id. Hvis du har tillatelsene SIS Data-Administrer og SIS Data-Les, kan du også søke etter integrasjons-ID.

For å søke etter en bestemt bruker, skriv i søkefeltet [2].

Merknad: Menyen Roller trenger ikke inkludere admin-roller. 

Administrere brukere

Administrere brukere

For å legge til et bruker i kontoen, klikk på tasten « Legg til Folk » (Add People) [1]. Tasten Legg til Folk vises kun om du har tillatelse til å administrere påmeldinger.

For å administrere brukervalget kontonivå, klikk på menyen « Valg » (Options) [2]. Har du passende tillatelser, kan du administrere profilbilder og vise brukergrupper.

Vise brukere

Siden Folk paginerer filter og søkeresultat i sett av 15 brukere og er organisert alfabetisk på etternavn. Hver paginerte side vises i et tabellformat, men kolonner er synlige i samsvar med den bredeste kolonnen for den siden.

Resultater viser brukerens navn og profilbilde [1], e-postadresse [2], SIS-ID (hvis aktuelt) [3] og siste påloggingstid og dato [4]. En pålogging på nåværende dato vises kun tiden.

Hver kolonne-overskrift kan sorteres i stigende og synkende rekkefølge.

Merknader:

  • Å vise e-postadresser til brukerne er en konto-tillatelse. Avhengig av dine tillatelser, kan det være du ikke kan se en brukers e-postadresse.
  • Om et profilbilde ikke er tilgjengelig eller en bruker ikke har lagt inn et profilbilde, vil brukerens initialer vises der profilbilde ville vært.

Administrere bruker

For å åpne et brukers profil, klikk på navnet til brukeren [1].

Hvis det er aktivert for institusjonen kan du opprette en midlertidig påmelding [2]. Du kan også opptre som brukeren [3, send en melding fra Innboksen Samtale [4] og redigere brukerdetaljer [5].

 

Vis brukerprofil

Brukerens profil viser informasjon om bruker i flere områder:

  • Navn og e-post [1]: viser brukerens hele navn, visningsnavn, navn for sortering, profilbilde, standard e-post og tidssone Som admin, kan du redigere brukerens profildetaljer, være brukeren, kombinere brukers konto og slette bruker fra kontoen.
  • Påloggingsinformasjon [2]: viser brukerens påloggingsinformasjon, SIS-ID (om det er noen), konto og siste forespørsel. Er det tillatt, kan du manuelt administrere påloggingsinformasjon for å redigere påloggingsinformasjonen og legge til flere pålogginger og passord.
  • Påmeldinger [3]: viser påmeldinger for brukeren gruppert på emner og/eller kontoer (om bruker også er admin).
  • Sidevisninger [4]: viser den siste sidevisningen for brukeren.

 

Når det er tilgjengelig, kan du også se Læringsmålsresultater for brukeren [5] og sende en melding til brukeren [6].