Hvordan oppretter jeg egendefinerte kontolæringsmålnavn for studenter?

Som administrator kan du velge å gi faglærere mulighet til å aktivere funksjonen Karakteroversikt for læringsmestring i emnene sine, slik at studentene kan se poengsummene sine i Læringsmestring på vurderingssiden. Alle resultatene i emnet vises i studentvisningen. Noen av de offisielle læringsmålnavnene kan imidlertid være vanskelige å forstå for studentene, så når du oppretter læringsmål på kontonivå, kan du opprette et egendefinert eller mer brukervennlig navn som vises for studentene. Med dette separate navnefeltet kan du både beholde det offisielle navnet på læringsmålet og lage en mer brukervennlig versjon som er mer nyttig for studentene.

Denne artikkelen viser hvordan du oppretter egendefinerte navn på læringsmål i den klassiske Læringsmål-sidevisningen. Hvis Læringsmål-siden i kontoen din vises på enn annen måte enn bildene i denne artikkelen, kan du lære hvordan du oppretter læringsmål i en konto som har aktivert funksjonsvalget forbedret læ....

Merknad: For faglærere er det en emnetillatelse å opprette et egendefinert navn. Hvis faglærerne har tilgang, kan de opprette brukervennlige navn for resultater de oppretter på emnenivå. De kan imidlertid ikke opprette egendefinerte navn for læringsmål som er opprettet på kontonivå.

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne læringsmål

Åpne læringsmål

I kontoen eller underkonto-navigasjonen klikker du på lenken « Læringsmål » (Outcomes).

Opprette Nytt læringsmål

Hvis du ønsker å opprette et brukervennlig navn når du oppretter et nytt læringsmål, kan du klikke på tasten Nytt læringsmål.

Opprette brukervennlig navn

Opprette brukervennlig navn

Legg inn et navn for læringsmålet, i feltet « Gi læringsmålet navn » (Name this Outcome) [1]. Dette er navnet på læringsmålet som også vil vises i deres Karakteroversikt for læringsmestring.

Skal du opprette et egendefinert navn for studenter, må du legge inn et navn i feltet Brukervennlig navn (alternativ) (Friendly name) [2].  

Rediger læringsmål

Hvis du vil redigere et eksisterende læringsmål og legge til et brukervennlig navn, finner du det og klikker på navnet på læringsmålet [1]. Klikk på Rediger læringsmål (Edit Outcome)-tasten [2].

Du kan bare redigere læringsmål som ennå ikke har blitt brukt til å vurdere en student. Hvis knappen Rediger læringsmål er nedtonet, kan du ikke redigere læringsmålet.

Merknad: Det brukervennlige navnet vises ikke som en del av læringsmålindekssiden.