Hvordan kan jeg finne læringsstandarder som kan legges til et læringsmål på kontonivå?

Læringsstandarder er mål for vurdering av elever i USA. Disse standardene er utarbeidet av landets guvernører og utdanningsledere for å vurdere spesifikk elevlæring.

Canvas importerer følgende standarder gratis:

  • Alle felles kjernestandarder for språk, matematikk og naturfag (NGSS)
  • Alle delstatsspesifikke standarder for Core 4-fagene (språk, matematikk, naturfag og samfunnsfag) for delstater med nåværende Canvas-kunder
  • Alle ISTE-standardene for trenere, datalærere, studenter, lærere og administratorer

Når læringsstandarder importeres til kontonivået, vil lærere som finner standarder for emnet sitt, se læringsstandardene som en del av resultatgruppen Kontostandarder.

Hvis delstaten din ikke vises i Læringsmål (Outcomes), eller hvis institusjonen ikke har tilgang til læringsstandarder, kan du ta kontakt med kundesuksessadministrator (Customer Success Manager).

Denne artikkelen viser hvordan du bruker læringsstandarder i den klassiske Læringsmål-sidevisningen. Hvis Læringsmål-siden i kontoen din vises på enn annen måte enn bildene i denne artikkelen, kan du lære hvordan du oppretter læringsmål i en konto som har aktivert funksjonsvalget forbedret læ....

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1] og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne læringsmål

Åpne læringsmål

I kontoen eller underkonto-navigasjonen klikker du på lenken « Læringsmål » (Outcomes).

Finn læringsmål

Finn læringsmål

Klikk på tasten Finn (Find).

Velg læringsmåltype

Velg læringsmåltype

For å se delstatsstandarder klikker du på resultatgruppen Delstatsstandarder.

For å se felles kjernestandarder klikker du på læringsmålgruppen Felles kjernestandarder.

Merknad: Hvis du ikke har tilgang til delstats- og felles kjerne-gruppene, kan du ta kontakt med kundesuksessadministrator (Customer Success Manager).

Velg læringsmål

Velg læringsmål

Delstatsstandarder og felles kjernestandarder er nestede læringsmål, så du kan importere hele læringsmålgrupper til emnet ditt eller se alle nestede læringsmålgrupper for å finne en enkelt standard.

Velg navnet til en gruppe læringsmål for å vise tilgjengelige læringsmål [1]. Når du har funnet et læringsmål, klikk på navnet til læringsmålet du ønsker å importere [2]. Klikk « Importer » (Import)-knappen [3].

Vis læringsmål

Vis læringsmålet som er lagt til.

Merknad: Kontoen eller underkontoen må først ha importert standardene før faglærerne kan finne og bruke dem i emnene sine.