Hvordan ser jeg i grupper i en konto?

Du kan vise eksisterende grupper i kontoen din. Å vise grupper i kontonivå er det samme som å vise grupper på emnenivå. Grupper opprettet på kontonivå vil forsatt dukke opp i Gruppe-menyer i menyen Global navigering.

Merknad: Å vise brukergrupper er en konto-tillatelse. Hvis du ikke kan se brukergrupper, har admin begrenset dette valget.

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne Personer

Åpne Personer

I kontoinnstillinger, klikk på « Folk » (People)-linken.

Vise brukergrupper

Vise brukergrupper

Klikk på « vis brukergrupper » (view User Groups)-lenken.

Vise gruppesett

Når du oppretter et gruppesett i kontoen din, viser gruppesettet som en fane for enkel tilgang til gruppeinformasjonen [1]. Du kan også vise en gruppesett direkte ved å klikke på navnet til fanen.

Den merkede fanen viser hvilke gruppesett du ser på [2]. Trykk på hvilken som helst fane for å vise et annet gruppesett.

Vis grupper

Når du opprettet det gruppesettet, opprettet du også grupper, enten manuelt eller automatisk.

Som standard er alle grupper lukket på siden. Du kan utvide hver gruppe og se hvilke elever som er tildelt hver gruppe i gruppesettet ved å klikke på pilen ved siden av gruppenavnet [1].

Når brukere deltar i en gruppe, kan du se aktiviteten deres innen gruppa ved å klikke på ikonet « Valg » (Options) [2] og velge lenken « Besøk hjemmesiden Gruppe » (Visit Group Homepage) [3].

Legg til gruppesett

Legg til gruppesett

For å legge til et gruppesett, klikker du på « Legg til gruppesett ». (Add Group Set)-tasten.

Behandle gruppesett

For å administrere en gruppe, klikk på ikonet « Valg » (Options) [1].

For å redigere navnet på gruppen, klikk på lenken « Rediger » (Edit) [2]. For å slette gruppen, klikk på lenken « Slett » (Delete) [3].

Merknad: Lenken «Tilfeldig tildeling av studenter» (Randomly Assign Students) støttes for øyeblikket ikke i kontogrupper. Alle brukere må legges til manuelt i hver gruppe.