Hvordan kan jeg finne eksisterende læringsmål som kan legges til en konto?

Alle læringsmål som er lagt til et konto- eller underkonto-nivå vil være tilgjengelig for emner inni kontoen. Du kan finne og importere kontostandarder som er læringsmål som er laget av deg eller andre brukere med admin-tilgang for hele institusjonen. Du kan også finne Nasjonale og felles kjerne standarder.

Du kan importere et individuelt læringsmål eller importere en helt gruppe læringsmål.

Denne artikkelen viser hvordan du bruker eksisterende læringsmål i den klassiske Læringsmål-sidevisningen. Hvis Læringsmål-siden i kontoen din vises på enn annen måte enn bildene i denne artikkelen, kan du lære hvordan du finner et eksisterende læringsmål i en konto som har aktivert funksjonsvalget....

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne læringsmål

Åpne læringsmål

I kontoen eller underkonto-navigasjonen klikker du på lenken « Læringsmål » (Outcomes).

Finn læringsmål

Finn læringsmål

Klikk på « Finn » (Find) Du vil finne eksisterende læringsmål fra Konto, Nasjonale eller feller kjerne standarder.

Importer læringsmål

Velg navnet til en gruppe læringsmål for å vise tilgjengelige læringsmål [1]. Du kan også vise grupper med læringsmål innen andre grupper læringsmål.

Når du har funnet et læringsmål, klikk på navnet til læringsmålet du ønsker å importere [2]. Klikk « Importer » (Import)-knappen.

Merknad: Du kan også importere en hel gruppe med læringsmål.

Vis læringsmål

Vis det importerte læringsmål.

Læringsmål og grupper med læringsmål er importert til hovednivå for læringsmål; lær hvordan man kan flytte læringsmål eller grupper med læringsmål.