Hvordan administrerer jeg temaer for en konto?

Hver Canvas-konto viser en standard Canvas-tema. Som admin kan du opprette og administrere temaer ved å bruke malene til Canvas, eller du kan opprette et tema , spesielt laget for institusjonen din.

Tilpasset merking er vert på kontonivå, og som standard arver alle underkontoer og de vedrørende emnene merkingen. Men du kan velge å tillate at underkontoen bruker Theme Editor for å opprette sine egne temaer. Når Theme Editor er aktivert for underkontoer, vil alle designelementer som de spesielt endrer, arve kontonivå designet.

Merknader:

  • Hvis du er administrator for underkonto og Tema-lenken ikke er synlig under kontonavigering, er ikke tema aktivert for underkontoer.
  • Som standard arver underordnede konsortiumkontoer temaet som er brukt i overordnet konto. En underordnet konsortiumkonto kan imidlertid opprette et nytt tema for den underordnede kontoen.
  • Hvis du ønsker å legge til ekstra merking som ikke er støttet for øyeblikket i Theme Editor, kan du laste opp cascading style sheets (CSS) og JavaScript (JS) filer til kontoen din.

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne tema

Åpne temaredigering

I Kontonavigering, klikk på Tema (Themes) lenken.

Merknad: Dersom et underkonto-tema har blitt aktivert, inkluderer også hver underkonto en Tema (Themes) -lenke. For å åpne Theme Editor for en underkonto, klikk på lenken underkontoer (Sub-Accounts) for å finne og åpne underkonto, og så klikke på underkontoens Tema (Themes) lenke.

Vis Tema-seksjoner

Tema-siden viser alle tilgjengelige maler og lagrer temaer for institusjonen din.

Alle standard temaer for Canvas vises i seksjonen Maler [1]. Standard maler brukes som en begynnelse for admin når de skal opprette sine egne temaer, og kan ikke bli slettet.

Når et tema er lagret i kontoen, viser siden seksjonen Mine temaer [2]. Mine temaer viser aller temaer som er lagret for kontoen.

Åpne tema

For å åpne og se et tema, hold musen over temaet og klikk på tasten « åpne i Theme Editor » (Open in Theme Editor).

Opprett tema

For å opprette et tema,, åpne og moderer din foretrukne mal [1] eller klikk på tasten « Legg til Tema » (Add Theme) [2]. Du kan også opprette et tema basert på en lagret mal.

Vis nåværende tema

Når et tema blir brukt i en konto, er temaet merket som et nåværende tema. Nåværende tema inkludere en grønn strek og avmerkingsikon under navnet til temaet. Inkluderer en konto flere lagrede temaer, er de aktive temaene plassert først.

Å bruke et annet tema, åpne og bruk et annet lagret tema eller opprette et nytt tema for kontoen.

Vise flere aktive temaer

Viser flere temaer et informasjonsikon [1], inkluderer hvert tema det samme settet med verdier som blir brukt i nåværende tema. For å slette en av temaene, lokaliser temaet og klikk på ikonet Slett .

Slett tema

For å slette et lagret tema, klikk på ikonet « Slett » (Delete).

Merknad: Nåværende tema kan ikke slettes. For å slette nåværende tema, åpne og bruk et annet lagret tema eller opprette et nytt tema for kontoen.