Hvordan bruker jeg konto-innstillinger?

Som admin kan du bruke kontoinnstillinger for å administrere innstillinger for hele institusjonen. Avhengig av dine tillatelser, kan du redigere forskjellige nivåer på konto-innstillingene.

Se en video om kontoinnstillinger.

Merknad: I underkontoer, er ikke alle kontoinnstillinger tilgjengelig.

Åpen konto

Åpen konto

I Global navigering, klikk Admin-linken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

Innstillingsdelen på kontoen din er kun tilgjengelig for Canvas-administratorer.

I Kontonavigering, klikk på Innstillinger (Settings).

Vise innstillinger

I fanen Kontoinnstillinger, kan du spesifisere innstillingene for hele kontoen. Denne fanen inkluderer flere seksjoner som kan administrere inkludert Kontoinnstillinger, IP-adressefiltrering, Funksjoner, Global JavaScript og CSS, Egendefinerte hjelpelenker, aktiverte nett-tjenester og tillatelser for hvem som kan opprette nye emner.

Merknad: Funksjonsvalget Standard klokkeslett for forfall (Default Due Time) må være aktivert for å se rullegardinmenyen Standard klokkeslett for forfall.

Vis Kvoter

I fanen kvoter, kan du bestemme standard kontokvoter for emner, brukere og grupper [1]. Du kan også bestemme kvoter på Emne-ID eller Gruppe-ID [2].

Vis integrasjoner

Vis integrasjoner

Hvis kontoen din har aktivert funksjonsvalget forhåndsvisning av synkronisering for Microsoft Group-registrering, kan du se kategorien Integrering. Fra denne fanen kan du la kurs i kontoen dinsynkronisere kursdata med Microsoft Teams.

Vis varslinger

I fanen varslinger, kan du ender innstillingene for e-post varslinger. Du kan velge å beholde Canvas-innstillinger eller endre e-post varslinger “Fra” Navn for Canvas-varslinger. Denne standardteksten kan være institusjons-navnet eller det avsender ønsker du skal se. Ved å bruke egendefinert tekstfelt hjelper studenter enklere å identifisere e-post varslinger og forbedre kvaliteten til samhandling student-instruktør.

Du kan også advare andre brukere om varslinger som er sendt til eksterne tjenester; legge til en ikke-institusjon basert e-postadresse kan resultere i eksponering av sensitivt innhold.

Merknad: Kun admin på rot-konto kan konfigurere varslingsinnstillinger for en konto. Varslingsfanen er ikke tilgjengelig i underkontoer.

Vis admin

I fanen admin, kan du vise og redigere tildelte admin til denne kontoen. Arbeider du med underkontoer, er admin-privilegier begrenset til omfanget av nettopp den underkontoen og lavere. Lær hvordan man legger til en administrativ bruker til kontoen din.

Se kunngjøringer

I fanen Kunngjøringer, kan du sende ut globale kunngjøringer to alle brukere i den kontoen. Disse kunngjøringene brukes til å kunngjøre hendelser som stengte bygninger, kansellerte timer, fridager osv. Les mer om globale kunngjøringer.

Vis rapporter

I fanen Rapporter er der egendefinerte rapporter vil dukke opp etter at du har laget dem. Det er mange flere rapporter tilgjengelig i Canvas, de er bare ikke listet opp på denne siden. De er tilgjengelig i innhold. Test-rapporter, for eksempel, er tilgjengelig fra selve test-siden. Bruker-rapporter er tilgjengelig på siden brukerens profil.

Vis apper

Har institusjonene din aktivert Canvas App Center, i fanen Apper kan du se alle tilgjengelige eksterne læringsverktøy i Canvas. Men du kan også konfigurere apper manuelt.

Eksterne lære-verktøy er ofte utviklet som LTI-integrasjoner. Disse verktøyene kan publiseres sammen med en tekstbok, og tilgang til disse verktøyene er ofte begrenset for studenter i emnet. Alle LTI-leverandører skal kunne gi deg informasjonen du trenger for å konfigurere verktøyet i Canvas. Når den er konfigurert her på kontonivå, er det tilgjengelig for alle emne-designere eller instruktører i kontoen.

Vis funksjonsvalg

Fanen Funksjonsvalg viser nye funksjoner som er tilgjengelig i din konto på både konto- og emnenivå. Funksjonene kan slås på for hele kontoen, slås av for hele kontoen eller gi tillatelse slik at instruktører kan velge om de ønsker å bruke denne funksjonen. Instruktører kan aktivere emne-tillate funksjoner på en emne-for-emne basis.

Vis sikkerhet

Fanen sikkerhet er der Personvern for innholdssikkerhet kan administreres. Du kan aktivere eller deaktivere personvern for innholdssikkerhet og legge til eller fjerne tillatte domenenavn.

Merknad: Sikkerhetsfanen vises bare i kontoinnstillinger hvis funksjonsvalget for innholdssikkerhetspolicy er aktivert.