Hvordan bruker jeg Canvas App-senter i en konto?

App-senteret er inngangsporten din til et kraftig læringsverktøy som enkelt kan integreres i Canvas-kontoen eller Canvas-emnet. I app-senteret kan du spesifisere hvilke eksterne applikasjoner som skal integreres med Canvas-kontoen din. Verktøy som er tilgjengelige på kanonivå er også tilgjengelige til alle emnene i kontoen eller underkontoen.

Åpen konto

Åpen konto

Klikk på Admin-lenken [1], og klikk på navnet til kontoen [2].

Åpne innstillinger

Åpne innstillinger

I Kontonavigering, klikk på lenken « Innstillinger » (Settings).

Åpne apper

Åpne apper

Klikk på fanen « apper » (Apps).

Vis app-senter

App-senter viser alle tilgjengelige apper i kontoen din [1]. Du kan også filtrere på installerte [21] og ikke installerte [3] eller bruke søkefeltet for å finne bestemte apper [4].

Vis app

Vis app

For å se en kort beskrivelse av appen, svev musepekeren over appen. Klikk på ikonet for å vise alle resultatene dine.

Vis appdetaljer

Du kan se en beskrivelse av appen [1] på siden detaljer . Når du ønsker å installere appen med riktige opplysninger, kan du legge til hele appen i emnet ditt [2].

Merknad: Canvas App-sender inneholder ikke alltid all informasjon om en app. Du må gå til Edu App Center for fullstendig informasjon om eksterne apper som du ønsker å konfigurere.

Administrer app-listen

For å administrer Edu App Center hvitliste i Canvas, klikk på tasten Administrer app-listen . Tilgangssymbolet synkroniserer listen eksterne apper på både konto- og emnenivå og viser kun tillatte apper fra Edu App Center som er satt opp for organisasjonen.

Vis app-konfigurasjoner

For å se eksisterende apper og konfigurasjoner i emnet ditt, klikk på tasten Vise App-konfigurasjoner .

Behandle apper

Behandle apper

For å se konfigurasjonene for eksterne apper, klikk på ikonet til appens « Innstillinger » (Settings) [1] For å redigere appen, klikk på lenken « Rediger » (Edit) [2]. For å se plasseringene for appen, klikk på lenken « plasseringer » (Placements) [3]. For å slette appen, klikk på lenken « Slett » (Delete) [4].

For å legge til en ekstern app i verktøylinjen til Rich innholdsredigering, klikk på bryteren Legg til RCE-verktøylinje [5].

Merknad: På emnenivå vil alle apper som er lagt til på kontonivå vise et låst ikon og kan ikke redigeres.

Vis app-plasseringer

Vis app-plasseringer

App-plasseringer viser stedet i Canvas der appen kan brukes, inkludert navigasjonsmenyer, LTI-oppgaver, Rich innholdsredigering-knapper og modullenker. Du kan administrere eksterne app-plasseringer for kontoen din.

Merknad: Du kan se meldingen Ingen plassering aktivert. Denne meldingen indikerer at appen ikke har noen bestemte plasseringen innen Canvas. Men appen vil fortsatt fungere som forventet.