Hvordan bruker jeg Canvas Data 1-filer?

Canvas Data 1 vil være utdatert den 31.desember 2023. Canvas Data 1-veiledninger blir fjernet fra Community i slutten av juni 2024. Lær mer om å få tilgang til data ved bruk av Canvas Data 2.

Canvas datafiler bør brukes til å opprette spørrerapporter i ODBC-analyseverktøy. Vanlige verktøy er Tableau, SQL Workbench/J, Excel og R. Analyseverktøy har også tilgang til Redshift-databasen.

Som en del avCanvas dataportal, inneholder Canvas data-skjemaet dokumentasjon som forklarer alle tabelldataene som eksporteres fra Canvas. Denne dokumentasjonen viser alle tilgjengelige filer og dataene i hver fil.

For full bruk av Canvas Data bør datafilene ligge i en database. Når du har lastet ned institusjonens flate filer, må du legge til tabelloverskrifter i filene før analysen kan kjøres i den foretrukne databasen.

Hvis institusjonen din ikke har et eget datavarehus, er Amazon Redshift tilgjengelig som et premiumalternativ for å drifte og kjøre analytiske data. Ta kontakt med Kundesuksessadministrator for mer informasjon.

Når du bruker en tillatelsesliste for IP-adresser, bør programvarefilene konfigureres fra en datamaskin som har tilgang til den tillatte IP-adressen.

Hvis du vil ha hjelp med å bruke Canvas Data på forskjellige programvareplattformer og eksempler på spørringer, kan du se Canvas datagruppe i Canvas Community.

Tableau

Tableau

Tableau er en programvareplattform med lisens per bruker som hjelper folk å se og forstå dataene sine. Trenger du hjelp med filer i Tableau, kan du se Tableaus støtteside.

Canvas-data i Tableau kan vises via Amazon Redshift og er den enkleste og anbefalte metoden for å få tilgang til og analysere data. I Tableau kan du velge lenken Koble til data (Connect to Data) og velge Amazon Redshift. Oppgi Redshift-legitimasjonen du har konfigurert i Canvas administratorportal for å koble til databasen.

SQL Workbench/J

SQL Workbench/J er et gratis plattformuavhengig SQL-spørreverktøy som kjører på Java. Vil du ha mer informasjon om SQL Workbench/J, kan du se Amazon SQL Workbench/J-dokumentasjonen.

Canvas-data i SQL Workbench/J kan vises via Amazon Redshift. Oppgi Redshift-legitimasjonen du har konfigurert i Canvas administratorportal for å koble til databasen.

bildekilde

Excel

Excel

Excel er et dataanalyseverktøy som er en del av Microsoft Office. Windows-brukere kan laste ned Windows Redshift ODBC Driver, and Mac OS X-brukere kan laste ned Mac Redshift ODBC Driver.

Canvas-data i Excel kan vises via Amazon Redshift. Åpne Excel, velg veiviseren for Excel-datatilkobling og finn ODBC-driveren. Oppgi Redshift-legitimasjonen du har konfigurert i Canvas administratorportal for å koble til databasen.

R

R

R er et gratis programvaremiljø for statistiske beregninger og grafikk. Den kjører på en rekke ulike plattformer. Trenger du hjelp med filer i R, kan du se Rs støtteside.

Canvas-data i R kan vises via Amazon Redshift. Oppgi Redshift-legitimasjonen du har konfigurert i Canvas administratorportal for å koble til databasen.

Andre ODBC-verktøy

De fleste andre ODBC- og JDBC-klienter (Java database connectivity) for PostgresSQL skal være støttet av Canvas Data. Vær imidlertid oppmerksom på at pgAdmin ikke støttes.