Hur visar jag aviseringar om studsade e-postmeddelanden för ett konto?

Administratörer som kan visa aviseringar har åtkomst till fliken E-post som studsar (Bounced Emails) i administratörsverktygen. Fliken E-post som studsar visar aviseringar om e-post som studsar för alla användare i ett konto.

Öppna konto

Öppna konto

I Global Navigation, klicka på länken Administratör (Admin) [1], och klicka sedan på namnet på kontot [2].

Öppna administratörsverktygen

Klicka på länken Administratörsverktyg (Admin Tools) i kontonavigeringen.

Öppna Studsade e-postmeddelanden (Bounced Emails)

Öppna Studsade e-postmeddelanden (Bounced Emails)

Klicka på fliken Studsade e-postmeddelanden (Bounced Emails).

Sök efter e-postmeddelanden som studsat

Sök efter e-postmeddelanden som studsat

För att visa alla aviseringar om studsade e-postmeddelanden i ditt konto, klicka på knappen Sök (Search) [1].

Filtrera studsade e-postmeddelanden

Filtrera studsade e-postmeddelanden

För att hitta specifika aviseringar för studsade e-postmeddelanden kan du använda filter i din sökning. Du kan filtrera efter användarens e-postadress och/eller datum.

Om du vill filtrera aviseringar för studsade e-postmeddelanden skriver du in en e-postadress i fältet Adress (Address). Jokertecken tillåts för både e-postanvändarnamnet och domännamnet [1].

Om du vill visa aviseringar för studsade-postmeddelanden efter ett visst datum skriver eller väljer du ett datum i fältet Studsade senast efter (Last bounced after) [2].

Om du vill visa aviseringar för studsade e-postmeddelanden före ett visst datum skriver eller väljer du ett datum i fältet Studsade senast före (Last bounced after) [3].

Om du vill visa aviseringar för studsade e-postmeddelanden mellan vissa datum, anger du ett datum i båda fälten.

Om du vill visa aviseringar om studsade e-postmeddelanden med valda filter, klickar du på knappen Sök (Search) [4].

Visa studsade e-postmeddelanden

Resultaten för aviseringar för studsade e-postmeddelanden visar den avsedda mottagarens namn [1],  e-postadress [2], senaste återsändningsdatumet [3] och anledningen till att e-postmeddelandet studsade [4].

För att ladda ned sökresultaten för studsade e-postmeddelanden i en CSV-fil, klicka på länken Ladda ned resultat i CSV-fil (Download these results as CSV) [5].

Obs! Om en användares information inte är inkluderad i det studsade e-postmeddelandet kan detta bero på att användaren är upptagen i Amazon Web Services (AWS) lista över undertryckta e-postadresser. För att verifiera om en viss e-postadress är upptagen i den här listan och för att begära att den tas bort från listan, kontakta Canvas-supporten. AWS lista över undertryckta e-postadresser rensas dessutom varannan veckan av Amazon.