Hvilke muligheder kan jeg bruge for at ombedømme en quiz i et fag?

Hvis du ved et uheld offentliggør en quiz, der skal rettes, kan du benytte ny karakter for quiz til at redigere quizspørgsmål og bede Canvas om at opdatere de studerendes karakterer.

Denne funktion gælder kun for studerende, der allerede har taget quizzen. Tilføjelse eller fjernelse af et spørgsmål udløser ikke ny karakter for quiz. Endvidere udløser ændring af pointværdien for et quiz-spørgsmål ikke en ny karakter for quiz. Den studerendes indsendte quiz viser den opdaterede pointværdi, men den nuværende karakter ændres ikke i karakteroversigten. Hvis du har redigeret din quiz på en af ​​disse tre måder, skal du moderere quizzen og lade de studerende tage quizzen igen.

Denne funktion gælder kun for studerende, der allerede har taget quizzen, og kun de eksisterende quizspørgsmål er blevet ændret.

Når ny karakter for test er afsluttet, modtager du en e-mail, der fortæller dig, at de nye karakterer er blevet givet.

Giv spørgsmålstyper ny karakter

Giv spørgsmålstyper ny karakter

I øjeblikket er ny karakter for quiz tilgængelig for flere valgmuligheder, rigtigt/forkert og flere svar.

Restriktioner ved ombedømmelse

Quizombedømmelsen gælder ikke for spørgsmål, som er forbundet til en spørgsmålsbank, eftersom spørgsmål kan være benyttet i mere end én spørgsmålsbank.

Desuden deaktiverer tilføjelse eller sletning af svar fra et spørgsmål med afleveringer muligheden for at ombedømme dette spørgsmål.

Ombedømmelsesmuligheder

Ombedømmelsesmuligheder

Når du ændrer det korrekte svar i et quizspørgsmål, vil Canvas præsentere op til fire quizombedømmelsesmuligheder afhængigt af spørgsmålstypen.

Tildel points for begge svar

Tildel points for begge svar

Ved at benytte quizanalyser eller studerendes feedback, vil du måske finde ud af, at studerende synes, at spørgsmålet er for forvirrende, eller du opdager, at spørgsmålet er blevet listet med flere svar, når kun et var valgt. I tilfælde som disse kan du vælge Tildel points for både korrigerede og tidligere korrekte svar (Award points for both corrected and previously correct answers) for at undgå at straffe dine studerende.

Bemærk:

  • Hvis et spørgsmål er blevet bedømt flere gange, giver muligheden Tildel point for både korrigerede og tidligere korrekte svar kun point for det korrigerede svar og det seneste svar markeret som korrekt.
  • Denne mulighed er ikke tilgængelig for Flere svar-spørgsmål.

Tildel points for korrekt svar

Tildel points for korrekt svar

Somme tider kan et forkert svar blive markeret som det rigtige svar for en quiz. Muligheden Tildel kun point for det korrigerede svar (Only award points for the corrected answer) tillader dig at korrigere svaret og tildele point til dem, der valgte det svar, der skulle have været korrekt.

Giv alle fulde points

Giv alle fulde points

I nogle tilfælde er det måske passende simpelthen at give alle fulde points for et spørgsmål. Vælg muligheden Giv alle fulde point for dette spørgsmål (Give everyone full credit for this question).

Opdater uden ombedømmelse

Opdater uden ombedømmelse

Hvis du har brug for at forbedre dine spørgsmål eller svar for en fremtidig quiz, kan du vælge muligheden Opdater spørgsmål uden ombedømmelse (Update question without regrading) for at opdatere et spørgsmål uden at ombedømme de studerende, der allerede har taget quizzen.