Hvilke quiz-typer kan jeg oprette i et kursus?

Quizværktøjet er benyttet til at oprette og administrere online quizzer og spørgeundersøgelser. Du kan også benytte quizzer til at foretage og moderere eksamener og opgaver, både bedømte og ubedømte. Trinene til at oprette quizindhold er de samme for hver quiztype.

Bedømte quiztyper vises i Pensum, Karakteroversigten, Kalender og Opgavelister.

Bemærk: Øvelsestest og undersøgelser uden karakter vises ikke i kalenderen.

Opret bedømt quiz

Opret bedømt quiz

En bedømt quiz er den mest almindelige quiz, og Canvas opretter automatisk en kolonne i karakterbogen for enhver bedømt quiz, du opretter. Efter en studerende tager en bedømt quiz, vil visse spørgsmålstyper automatisk blive bedømt. Du kan også se testresultater for test med karakter i SpeedGrader eller fra testresultatsiden.

Opret øvelsesquiz

Opret øvelsesquiz

En øvelsesquiz kan benyttes som et indlæringsværktøj til at hjælpe studerende med at se, hvor godt de forstår kursusmaterialet. Øvelsesquizzer er ikke en bedømt quiz-type. Studerende modtager ikke en karakter for øvelsesquizzer, selvom quizresultater viser antal points optjent i quizzen. Øvelsetestzresultater vises ikke på siden med de studerendes karakterer, men skal ses fra siden med afleveringsdetaljer. Du kan også se testresultater for øvelsestest.

Opret bedømt spørgeundersøgelse

Opret bedømt spørgeundersøgelse

En bedømt spørgundersøgelse tillader instruktøren at tildele de studerende points for fuldførelse af spørgeundersøgelsen, men det tillader ikke spørgeundersøgelsen at blive bedømt for rigtige eller forkerte svar. Bedømte spørgeundersøgelser har muligheden for at være anonyme. Du kan også se undersøgelsesresultater for undersøgelser med karakter fra testdetaljesiden eller i SpeedGrader.

Opret ubedømt spørgeundersøgelse

Opret ubedømt spørgeundersøgelse

En ubedømt spørgeundersøgelse tillader dig at få meninger eller anden information fra dine studerende, men de studerende modtager ikke en karakter for deres svar. Med ubedømte spørgeundersøgelser kan du gøre svarene anonyme. Ikke-bedømte undersøgelser er ikke en bedømt quiz-type. Du kan også se undersøgelsesresultater for undersøgelser uden karakter.